Zo Slovenska

Pri Prešove sa opäť spomínalo na Martinu a Jána: FOTOGALÉRIA z Gregoroviec

V Gregorovciach pri Prešove sa počas víkendu uskutočnil Koncert pre Martinu a Jána. Podujatia sa zúčastnili tisícky ľudí. Pozrite si to v obrazoch.

Zdroj: Dnes24.sk

V Gregorovciach sa v uplynulú sobotu zišli tisícky ľudí, aby si pripomenuli výročie plánovaného sobáša Martiny Kušnírovej a Jána Kuciaka. Ako je známe, práve z tejto dediny Martina Kušnírová pochádzala. Na mieste nechýbala jej mama Zlatica a ani rodičia Jána Kuciaka. Súčasťou Koncertu pre Martinu a Jána boli aj vizuálne diela – sochu „Spojili nás“ vystavili Martin Dzurek a Jano Vajsábel, inštaláciu „Nezabudneme“ realizoval Michal Kačmár.

„Myslím, že nie je potrebné hovoriť veľa slov, všetci vieme pre koho tu hráme a proti komu tu hráme,“ povedal spevák Richard Müller, ktorý podujatie svojím koncertom uzatváral.

Okrem neho však vystúpili na pódiu aj Katarína Koščová, Slovak chamber orchestra – Slovenský komorný orchester, zbory z celého Slovenska, Folklórny Súbor Šarišan a FSk Javorníček. Vo veľkej fotogalérii si pozrite zábery priamo z miesta, ako to počas podujatia vyzeralo a nezabudnite ani na video.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

OBJEKTÍVOM: Takto to vyzeralo na Koncerte pre Martinu a Jána v Gregorovciach
42
Galéria
Zdroj: Zuzana Balenčin
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM