Krimi Zo zahraničia

Pri tragickej nehode zomreli dvaja ľudia: Za volantom sedelo len 15-ročné dievča!

Tínedžerka mala šoférovať auto, ktoré vyletelo z cesty a narazilo do stromu. Náraz bol taký silný, že sa kmeň stromu zlomil a zrútil sa na plne obsadené vozidlo.

Ilustračný obrázok k článku Pri tragickej nehode zomreli dvaja ľudia: Za volantom sedelo len 15-ročné dievča!
Zdroj: Unsplash.com

Dvaja ľudia prišli o život a ďalšie tri osoby utrpeli ťažké zranenia pri vážnej dopravnej nehode v nemeckej spolkovej krajine Sasko-Anhaltsko, pričom vozidlo šoférovala iba 15-ročná tínedžerka, uviedla v nedeľu tamojšia polícia. Informovala o tom agentúra DPA.

K nehode došlo ešte v sobotu v popoludňajších hodinách po tom, čo v mierne ľavotočivej zákrute mladistvá vodička stratila kontrolu nad vozidlom, pričom automobil pravdepodobne vo veľkej rýchlosti zišiel z cesty a narazil do stromu.

Prečítajte si tiež

Podľa polície bol náraz taký silný, že sa kmeň stromu vzápätí zlomil a zrútil sa na plne obsadené vozidlo. Jeho posádku museli vyslobodzovať hasiči.

Na mieste nešťastia medzi dedinami Wendgräben a Zeppernick východne od mesta Magdeburg zomreli dvaja pasažieri vo veku 17 a 21 rokov. Ďalšie tri osoby – vrátane vodičky – vo veku od 15 do 18 rokov previezli do najbližších nemocníc vo vážnom stave.

Polícia v súčasnosti vyšetruje, prečo sedelo za volantom vozidla práve 15-ročné dievča, píše DPA.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM