Šport Futbal

Problémy v FC Nitra? Klub má dlhovať niektorým hráčom výplaty už od augusta

Na futbalový klub FC Nitra sa valí kritika zo všetkých strán. Po odchode trénera Geriho a nejasnej situácii ohľadom brankára Dávida Šípoša sa teraz objavili informácie o údajných nevyplatených mzdách.

Ilustračný obrázok k článku Problémy v FC Nitra? Klub má dlhovať niektorým hráčom výplaty už od augusta
Zdroj: Rastislav Búgel

Účastník najvyššej slovenskej súťaže FC Nitra nevyplatil od augusta viacerým futbalistom mzdy. Ako informovalo piatkové vydanie denníka Šport, hráči v spolupráci s Úniou futbalových profesionálov žiadajú okamžité uhradenie záväzkov.

Ak ich klub nesplatí, na budúci týždeň sa 17 z nich stane voľnými hráčmi.

„Toto je téma, ktorú riešia hráči s vedením klubu. Verím, že to napokon dopadne dobre pre všetky zúčastnené strany," povedal v piatkovom vydaní denníka Šport tréner Ivan Galád, ktorý prevzal vedenie mužstva po odchode Gergélyho Geriho.

Ten odišiel na vlastnú žiadosť k 30. novembru.

„Jedným z klubov, ktorý má momentálne niekoľkomesačné podlžnosti voči svojim hráčom, je FC Nitra. Futbalisti spod Zobora sa obrátili na Úniu futbalových profesionálov so žiadosťou o právnu pomoc. ÚFP listom vyzvala vedenie klubu, aby v lehote desiatich dní vyplatilo meškajúce výplaty," informuje na svojom webe Únia futbalových profesionálov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM