Rôzne

Študenti z Michaloviec zachytili ducha na toaletách a nielen to: Veď pozrite, čo všetko ukrýva VIDEO :)

Jedno z michalovských gymnázii skrýva za svojimi múrmi neobyčajné tajomstvá. Jeho študentom sa podarilo nakrútiť ducha na toaletách, ale aj lietajúce auto. Veď pozrite :)

Ilustračný obrázok k článku Študenti z Michaloviec zachytili ducha na toaletách a nielen to: Veď pozrite, čo všetko ukrýva VIDEO :)
Zdroj: Dnes24.sk

Nedávno sme vám priniesli článok o budúcich laborantkách, ktoré nakrútili zaujímavé VIDEO. V ňom kúzlili ako staré bosorky :) . Obdobie stužkovýchsa už rozbehlo. Video s kradnutím triednej knihy, ktoré nemôže chýbať na žiadnom DVD zo stužkovej, si však všetci točia už v predstihu. O slávu sa však bijú aj s tretiakmi, ktorí vyprodukovali tiež originálne video pri príležitosti organizovanie imatrikulácie pre prvákov. S podobnou témou sa predvedli aj gymnazisti Ľ. Štúra.

Svetlo sveta uzrelo na internete vskutku originálne dielo michalovských tretiakov z Gymnázia, Ľudovíta Štúra 26. Rozhodli sa natočiť svoj vlastný príbeh Harry Pottera. Inšpirovala ich jedna z najobľúbenejších filmových a knižných sérií. A výsledok? Tak ten stojí naozaj za to, ak máte zmysel pre humor.

Brány Rokfortu pripomína na videu miestne gymnázium. Múry a areál Rokfortu chránia mnohé starobylé zaklínadlá a čary, aby sa zabezpečila telesná a duševná bezpečnosť jeho obyvateľov. Michalovskí študenti vo videu odhalili letajúce auto, ale aj ducha na toaletách.

Môže vás zaujímať:

Michalovské krásky, budúce laborantky, nakrútili VIDEO, ktoré radšej pozrite: Kúzlia ako staré bosorky :)

Michalovskí gymnazisti odhalili mágiu na škole: Na uchaľak natočili super VIDEO
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM