Monika Hanigovská Regióny Kultúra

Prvé info o trnavskom jarmoku: Lákať budú známe mená aj majestátnejší Stredovek pod hradbami

Počas trnavského jarmoku to rozbalia známe kapely, či speváci. Predstaví sa aj majestátnejší Stredovek pod hradbami. Prinášame vám prvé informácie.

Ilustračný obrázok k článku Prvé info o trnavskom jarmoku: Lákať budú známe mená aj majestátnejší Stredovek pod hradbami
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Tradičný trnavský jarmok sa už pomaly ale isto blíži. Bude sa konať v dňoch 7. – 10. septembra. A to v lokalitách ulíc Dolné bašty (v úseku od okresného súdu až po múzeum), Paulínska, Dolnopotočná, Trojičné námestie, Hviezdoslavova, Hlavná, Trhová, Radlinského, Vajanského (parkovisko pri Katastrálnom úrade), Radlinského (parkovisko pri Bernolákovej bráne), Park Antona Bernoláka.

Prídu známe hudobné mená

Trnavský jarmok so sebou prinesie aj lákadlá v podobe zaujímavého kultúrneho programu. „Rok 2017 prináša ešte väčší a majestátnejší Stredovek pod hradbami. Na námestí vystúpia kapely ako Vidiek, Polemic, Billy Barman, Medial Banana, Dominika Mirgová, Lipa spieva Lasicu a v Amfiku Mária Čírová a Fragile,“ informuje mesto na svojom webe.

Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Remeslá aj atrakcie

Kultúrne podujatia si budú môcť návštevníci vychutnať na Trojičnom námestí, v Parku Antona Bernoláka aj na Hviezdoslavovej ulici. Ľudové remeslá potešia milovníkov tradičných remeselných výrobkov na Hlavnej ulici, Trojičnom námestí a ako radnica uvádza, v prípade potreby nájdu jarmočníci remeselníkov aj na Radlinského ulici.

Atrakcie si budeme môcť vychutnať na Dolnopotočnej ulici (verejné priestranstvo – parkovisko). A ako uvádza radnica, atrakcie sa budú nachádzať prípadne aj na ostatných pozemkoch v súkromnom vlastníctve v lokalite jarmočniska.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM