Webnoviny - Svet

Ramires pripravený na debut v drese FC Chelsea

WEBNOVINY.SK

Nová akvizícia futbalového klubu FC Chelsea Ramires Foto: SITA/AP LONDÝN 27. augusta (WEBNOVINY, AFP) – Stredopoliar Ramires, nová akvizícia futbalového klubu FC Chelsea vyhlásil, že je po fyzickej stránke pripravený na výzvu, ktorú predstavuje najvyššia anglická súťaže Premier League. Svoje prvé minúty v drese „The Blues“ by chcel Ramires absolvovať už v sobotu proti Stoke City. Ramires, ktorý prišiel na Stamford Bridge za 20 miliónov libier z Benficy Lisabon, sa už nachádza v zozname náhradníkov na sobotňajší duel.

„Uvedomujem si výzvu, ktorú predstavuje Premier League a tiež Liga majstrov, ale som pripravený. Ak by som nebol, nepodpísal by som zmluvu s klubom, akým je FC Chelsea. Už sa neviem dočkať svojej premiéry,“ povedal v piatok na tlačovej konferencii Ramires, ktorý sa o miesto v základnej zostave trénera Carla Ancelottiho pobije s Michaelom Essienom, Frankom Lampardom či Johnom Obi Mikelom. „Verím, že som schopný vydať zo seba to najlepšie. Viem, že musím pracovať tvrdo. Keď som podpísal kontrakt s FC Chelsea, nemal som v ňom klauzulu, ktorá by mi zaručovala, že budem hrať každý zápas,“ dodal Ramires, ktorý nehovorí plynule po anglicky, ale na ihrisku nemá problém s komunikáciou so spoluhráčmi.

FC Chelsea je jedným zo súperov slovenského šampióna MŠK Žilina v F-skupine Ligy majstrov 2010/2011. Okrem spomenutých dvoch tímov sa v „efku“ predstavia aj Olympique Marseille a Spartak Moskva.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM