JAB Regióny

René má doma stromček, aký sa len tak nevidí: Iba vešanie gúľ mu trvalo tri dni!

Symbolom Vianoc je vianočný stromček. Živý či umelý zdobí hádam každú domácnosť. No čo by ste povedali na stromček, kde by práve ten pevný základ chýbal? My sme taký našli. Pozrite si aj fotky, stoja naozaj za to.

Ilustračný obrázok k článku René má doma stromček, aký sa len tak nevidí: Iba vešanie gúľ mu trvalo tri dni!
Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné sviatky sú sviatky pokoja a pohody. Predchádzajú im však aj predvianočné prípravy a samozrejme aj výzdoba vianočného stromčeka, ktorý nám zdobí domácnosť väčšinou do Troch kráľov u niekoho aj dlhšie. Stromčeky rôznych veľkostí, tvarov či farieb sú akýmsi symbolom najkrajších sviatkov v roku.

Zaujímavý nápad však zrealizoval vo svojej obývačke René. Jeho domácnosť zdobí vskutku netradičný vianočný stromček. Zaujímalo nás prečo sa pre takýto stromček rozhodol a kde čerpal inšpiráciu.

„Chceli sme mať na Vianoce niečo nezvyčajné. Videl som to už na internete minulý rok, no vtedy som ho nezačal robiť, lebo by som to už nestihol,“ prezradil realizátor zaujímavého vianočného stromčeka. Ako doplnil, ďalší dôvod bol okrem zaujímavého prevedenia aj praktický. „Keďže máme 15-mesačného syna, aspoň ho nemôže na seba stiahnuť.“

Montáž stromčeka dala zabrať

Stromček má 150 centimetrov a skladá sa zo 108 vianočných gúľ, ktoré visia na lankách uchytené na strope. Jeho príprava a výroba trvala skoro týždeň. „Len samotné vešanie gúľ mi trvalo tri dni. Najhoršie bolo, keď sa mi tie lanká pomotali,“ dodal teraz už s úsmevom šikovný otecko René.

Netradičný stromček v plnej kráse si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Vianočný stromček trošku inak...
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM