Jakub Forgács Krimi

Reťazová nehoda medzi Bystricou a Breznom: Po zrážke skončilo v nemocnici aj malé dieťa (4)!

Na ceste medzi Bystricou a Breznom bolo rušno! Hrozivá zrážka viacerých áut sa nezaobišla bez následkov. V nemocnici skončili viacerí ľudia, medzi nimi aj malé dieťa.

Ilustračný obrázok k článku Reťazová nehoda medzi Bystricou a Breznom: Po zrážke skončilo v nemocnici aj malé dieťa (4)!
Zdroj: TASR

V nedeľu o 15:35 sa stala dopravná nehoda na ceste I/66 v smere na Brezno. „K dopravnej nehode došlo pravdepodobne tak, že vodič (29) na Volkswagene Passat zo Svätého Antona, nedodržal bezpečnú vzdialenosť za vozidlom idúcim pred ním, následkom čoho narazil do zadnej časti vozidla Peugeot, ktoré viedol vodič (57) z Brezna,“ informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Márita Faltániová.

Ako pokračovala, tento náraz následne odhodil Peugeot dopredu a ten narazil prednou časťou do zadnej časti vozidla Škoda Fabia, ktorú viedol vodič (36) z Brezna. „Následkom nárazu Fábiu posunulo dopredu a narazila do zadnej časti vozidla Seat Leon, ktoré viedol vodič (28) z Banskej Bystrice,“ pokračovala hovorkyňa.

„Pri dopravnej nehode sa ľahko zrazili tri osoby, z toho dve vo vozidle Škoda Fabia, dvaja spolujazdci. Jedným z nich bolo aj 4-ročné dieťa. Zranila sa aj spolujazdkyňa vo vozidle Peugeot. Všetci zranení boli prevezení do nemocnice,“ uviedla Faltániová so slovami, že alkohol u vodičov zistený nebol a nehoda je v štádiu objasňovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM