Tomáš Šuhajda Krimi

Rišo (20) sa na Šírave dostal do pozornosti polície: Veď pozrite, čo prechovával v citroene!

Mladý muž (20) lieta v problémoch po tom, čo si na Zemplínskej šírave, v stredisku Kamenec, na neho a jeho citroen posvietili policajti. V prípade dokázania viny mu hrozí až trojročné väzenie. Čo v aute podľa polície prechovával?

Ilustračný obrázok k článku Rišo (20) sa na Šírave dostal do pozornosti polície: Veď pozrite, čo prechovával v citroene!
Zdroj: Dnes24.sk

Mladého Prešovčana Richarda policajti obvinili zo spáchania prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných jedov a prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

„Obvinený v noci z 3. na 4. júla na Zemplínskej šírave, v stredisku Kamenec, prechovával v odkladacom priestore zadnej časti sedadla osobného motorového vozidla zn. Citroen C4 drogy. V zabalenom papieri sa nachádzala vysušená zelená rastlina, ktorú policajtom dobrovoľne vydal,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Ako ďalej informoval policajný hovorca, znalecký posudok potvrdil, že išlo o rastlinný materiál – sušené konope (Cannabis) s hmotnosťou 660 mg (0,66 g) a s prítomnosťou tetrahydrokana­binolu (THC)– hlavnej účinnej látky konope vyššej ako 3,0 %, postačujúcej na prípravu najmenej dvoch obvyklých jednorazových dávok drogy. Obvinenému mladíkovi v prípade dokázania viny hrozí až trojročné väzenie.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM