ELA Magazín Ona

Rodina poslankyne Cigánikovej sa v marci rozrastie: S deťmi sa teší na 14-kilogramové BÁBO!

"Čoskoro nás bude doma viac," oznámila na sociálnej sieti Instagram poslankyňa Janka Bittó Cigániková. Do jej rodiny pribudne ďalší člen!

Ilustračný obrázok k článku Rodina poslankyne Cigánikovej sa v marci rozrastie: S deťmi sa teší na 14-kilogramové BÁBO!
Zdroj: Instagram.com/jankabittociganikova

Liberálna poslankyňa sa pochválila videom zo súkromia. Bittó Cigániková natočila počas vianočného večera okamih prekvapenia jej dvoch synov sediacich pri stromčeku. Ako si chlapci rozbaľujú darčeky, jeden z nich ich veľmi prekvapí. Zdá sa, že rodinka poslankyne riešila otázku domáceho miláčika.

Jej synovia totiž z obálky vytiahli červenú pohľadnicu resp. fotografiu, na ktorej bolo malé šteniatko. A tak zistili, že do ich rodiny o pár mesiacov pribudne ďalší zvierací člen.

„A to je naša fenka, ktorá sa narodila 5. decembra v Madride a pôjdeme si pre ňu v marci. Pozdravuje vás a poslala vám takúto fotku,“ ohlásila mama rodiny.

K jej manželovi a dvom synom tak pribudne štvornohá kamarátka. Poslankyňa však musí dovtedy vymyslieť, ako šteniatko na Slovensko dovezie.

„Ale aj tak mám pred tým rešpekt, lebo malé bábo dogy bude mať tak 14kg, takže musí cestovať v podpalubí, inak to vraj nejde. Ešteže ide o pomerne krátky let. Ak máte niekto nejaké užitočné rady pred takouto cestou, sem s nimi," napísala v príspevku na sociálnej sieti.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM