Peter Handzuš Hokej

Rovnaký súper, rovnaký výsledok: Popradské líšky vyhrali vysoko aj v Košiciach

Na zápas piateho kola Extraligy žien cestovali Popradské líšky do Košíc. Aj v tomto stretnutí určovali tempo hokejistky ŽHK Poprad.

Ilustračný obrázok k článku Rovnaký súper, rovnaký výsledok: Popradské líšky vyhrali vysoko aj v Košiciach
Foto: Alojz Handzuš

Popradčanky si v nedeľnom zápase v Košiciach opäť vylepšovali štatistiky. Tímu ICE DREAM Košice patrí v tabuľke posledná priečka bez streleného gólu a s 84 inkasovanými gólmi. Líšky ostávajú naďalej tri body za Prešovom, s ktorým sa stretnú na domácom popradskom ľade 7. októbra o 18:45 v súboji o prvé miesto v tabuľke.

„Bola to z našej strany povinná jazda. No aj napriek tomu sme pred zápasom povedali dievčatám, že v Košiciach nie sme na výlete a sme radi, že do bodky splnili to, čo sme od nich chceli. Dobrý pohyb, rýchle kombinácie a častú streľbu plnili počas celého zápasu, súpera k ničomu vážnejšiemu nepustili a verím, že si nechali pár gólov aj na nasledujúcu sobotu, kedy privítame doma Prešov,“ zhodnotil zápas tréner Popradských líšok Ivan Bednár.

ICE DREAM Košice – Popradské líšky 0:21 (0:8, 0:10, 0:3)
Góly: Wieczorek 6, Majeríková 3, Leskovjanská 2, Halušková 2, Gorecká 2, Npvotná 2, Klembalová 2, Zemjanková 1, Šulíková B. 1

ICE DREAM Košice – Popradské líšky 0:21 (0:8, 0:10, 0:3)
12
Galéria
Foto: Alojz Handzuš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM