Lucia Lauková Zo Slovenska

Rozboril spomína na Helenku, ktorá zahynula pri tragickej nehode: Na toto nikdy nezabudne

Smrť mladej mamičky zasiahla aj známeho moderátora Vila Rozborila. Pred rokmi jej pomohol v jeho relácii vrátiť zrak.

Ilustračný obrázok k článku Rozboril spomína na Helenku, ktorá zahynula pri tragickej nehode: Na toto nikdy nezabudne
4
Galéria

V utorok 2. apríla sa stala na ceste v okrese Skalica tragická nehoda. Po čelnej zrážke s kamiónom prišla o život 30-ročná žena, ktorá v aute viezla svoje 10-mesačné dievčatko.

Obeťou nehody bola Helenka, ktorá pred rokmi účinkovala v relácii V Siedmom nebi. Zdrvujúca správa zasiahla aj moderátora Vila Rozborila.

Prečítajte si tiež

Vrátili jej zrak

„Pred 6 rokmi, v apríli 2018, bola jednou z hrdiniek Siedmeho neba Helenka. Mala chúďa 18-ky dioptrie, prakticky nevidela,“ spomína Vilo.

Vďaka relácii podstúpila nákladný nákladný chirurgický zákrok, ktorý jej vrátil zrak. Pred 10 mesiacmi sa stala mamou a na svet priviedla vytúženú dcérku Jasmínku.

Dojímavý odkaz

Dcérka nehodu prežila, no mladú mamičku sa zachrániť nepodarilo. „Helenka nehodu neprežila, bola na mieste mŕtva. Malá Jasmínka prežila a je v starostlivosti lekárov. Hrozná tragédia. V sekunde vyhasol mladý život a dieťa prišlo o maminku,“ smúti Rozboril.

„Helenka, spomínam na Teba a na Tvoj krásny “záhorácky” humor. Nikdy nezabudnem na okamih, keď si sa po operácii pozrela do zrkadla a začala si sa na celé hrdlo smiať so slovami: ja sa konečne vidííím… Odpočívaj v pokoji, Helenka. Rodine vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť,“ odkázal Vilo Rozboril.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Obrovská tragédia: Pri čelnej zrážke zahynula mladá MAMIČKA. V aute mala dieťa
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM