Tlačové správy

Rozhodne sa o víťazke: Finále Fotomodelka Európy 2018 vo veľkom štýle

O tom, ktorá zo šestnástich krások sa bude tešiť z titulu Fotomodelka Európy, sa rozhodne už onedlho. Finálový galavečer sľubuje bohatý program.

Ilustračný obrázok k článku Rozhodne sa o víťazke: Finále Fotomodelka Európy 2018 vo veľkom štýle
Zdroj: Fotomodelka Európy

Súťaž Fotomodelka Európy (Fotomodella d’ Europa) funguje na Slovensku už niekoľko rokov. V spolupráci s portálom pre vlasové modelky Long Hair Prestige otvára dvere dievčatám a ženám, ktoré chcú skúsiť šťastie vo svete modelingu.

Ako zdôrazňuje riaditeľka súťaže Ivana Matušková, koncept prezentuje súhru krásy, životného štýlu a zdravia. Od iných súťaží sa ale niečím líši. ,,Vek ani výška nezohrávajú významnú rolu. Dôležitá je fotogenickosť a vnútorné vyžarovanie účastníčok," vysvetľuje.

Finálový večer 7. ročníka súťaže sa bude konať 18.10. v Divadle Andreja Bagara v Nitre. Umeleckými hviezdami večera budú klavírny virtuóz Richard Rikkon a speváci Elena Prihodko, Jozef Pavlúšik, Martin Vetrák, dievčenské umelecké duo Ukitas a tanečnīci z Akadémie tanca Tomáša Surovca. Večerom bude sprevádzať Juraj Ďuriš.

,,Čakajú nás tiež módne prehliadky značiek Jenny Jeshko, Fire Angels, Lisca a Karin Poyel, modely budú doplnené šperkami značky Thereska. Na záver je prichystané malé umelecké prekvapenie, ale keďže je to prekvapenie, viac neprezradím," láka na slávnostné finále Ivana Matušková.

O titul Fotomodelka Európy v nitrianskom divadle zabojujú:

  1. Marina Raneta
  2. Kristína Škorková
  3. Lenka Rousková
  4. Simona Vidová
  5. Adéla Barabášová
  6. Nikoleta Žáčiková
  7. Lenka Belovičová
  8. Rebeka Vyskočová
  9. Nikola Kamenárová
  10. Viktória Balušíková
  11. Tamila Khodjaeva
  12. Nikola Jedináková
  13. Monika Vrábliková
  14. Patrícia Junasová
  15. Timea Frankovičová
  16. Diana Potiyko
Zdroj: Fotomodelka Európy
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM