Peter Simon Kultúra

Rožňavčanka so zlatom v hrdle: VIDEO krásnej Karmen (19) videli tisíce ľudí!

Cover extravagantnej Lady Gaga v podaní nežnej a pôvabnej Karmen sa na YouTube teší veľkej obľube.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčanka so zlatom v hrdle: VIDEO krásnej Karmen (19) videli tisíce ľudí!
Zdroj: Dnes24.sk

Karmen Pál-Baláž (19) len nedávno zmaturovala na Obchodnej akadémii v Rožňave. Od malička však mala k hudbe blízko, keďže sa narodila do muzikantskej rodiny. Talent rozhodne nezaprie.

„Hudba pre mňa znamená dosť veľa, chcela by som sa hudbe venovať aj v budúcnosti. Už roky hrám na klavíri, no tiež som začala spievať. Rozhodla som sa nahrávať cover pesničky známych hitov zahraničnej tvorby. Prečo? Lebo ma to baví a mám z toho radosť,“ povedala skromne mladá slečna.

Ako dodala, zatiaľ pridala na internet tri cover verzie. "Sledovanosť a pozitívna spätná väzba mi ukazuje, že to má zmysel. K tretej cover pesničke (Lady Gaga – Million Reasons) som sa rozhodla natočiť menší klip v prekrásnom prostredí v kaštieli v Betliari, zhodnotila svoj posledný počin Karmen.

Ľudia ju v Rožňave a blízkom okolí môžu vidieť a počuť vo videách, ktoré postupne pridáva, ale aj naživo v rôznych kapelách a projektoch, ktorých sa s radosťou zúčastňuje. Spomenúť môžeme napríklad ženskú formáciu MIXTAPE.

„S hudbou to chcem dotiahnuť čo najďalej a budem pre to robiť všetko,“ hovorí na záver umelkyňa.

Pozrite si jej video, ktoré okrem krásneho spevu a známej piesne zachytáva aj krásy kaštieľa Betliar a jeho historických pamiatok. Azda najfenomenálnejší je záber v historickej knižnici. Video si za niekoľko dní pozrelo viac ako 5 000 ľudí.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM