Peter Simon Kultúra

Rožňavčanka so zlatom v hrdle: VIDEO krásnej Karmen (19) videli tisíce ľudí!

Cover piesne All I Want v podaní pôvabnej Rožňavčanky Karmen sa teší veľkej obľube. K piesni zhotovila aj parádny videoklip. Ktoré miesta si vybrala na natáčanie a prečo?

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčanka so zlatom v hrdle: VIDEO krásnej Karmen (19) videli tisíce ľudí!
Foto: Karmen Pál-Baláž

Karmen Pál-Baláž (19) už od malička mala k hudbe blízko, keďže sa narodila do muzikantskej rodiny. Talent rozhodne nezaprie. Domáci ju už dobre poznajú, keďže vystupuje na rôznych podujatiach v meste i celom okrese. Svetlo sveta len nedávno uzrel jej nový videoklip k cover verzii piesne All I Want.

Parádny a prepracovaný videoklip si pozrelo už viac ako 8 750 ľudí. Mladá Rožňavčanka nám prezradila, prečo sa rozhodla pre túto pieseň a ako vznikalo video.

„Keď som si čítala komentáre, správy a reakcie na môj casting, tak veľa ľudí mi napísalo, že by si radi vypočuli celú pesničku “ALL I WANT – KODALINE” v mojom podaní. Poriadne ma to nakoplo nápadom, že by som to aj mohla nahrať ako ďalšiu cover pesničku,“ uviedla na svojom facebooku

Ako dodala, vedela, že to nebude až tak jednoduché teraz zrealizovať, ale predsa sa do toho s veľkým nadšením a obrovskou motiváciou pustila. O vznik cover verzie sa postarali aj hudobníci Lubomír Breznen, Ropko Massriot Šimko, Gabriel Szabó, Gabriel Silvay. O video sa postaral René Turenský (René Renadafilm Turenský).

Ako pre Rožňavu 24 prezradila, pri prvých coveroch rozmýšľala aké video a kde natočiť, dostala nápad, že by to mohlo byť pekné točiť videá na zaujímavých a pekných miestach v našom okolí. „Tento cover tiež nebol výnimkou, keďže sme točili v Betliarskom parku pri jednej možno menej známej zrúcanine, potom aj pri vodopáde a neskôr vo videu sa objavia aj zábery zo zrúcaniny z Husitského kostola v Lúčke. Na tých miestach sme dostali veľa nápadov, lenže niekedy k ich zrealizovaniu viedli aj kaskadérske kúsky, aby zábery boli také, aké sme si predstavovali. Bola to dobrá skúsenosť a sranda, s výsledkom som veľmi spokojná,“ dodala pre náš web Karmen.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM