Peter Simon Regióny

Rožňavu a okolie zasiahlo sneženie: Pozrite si FOTO a VIDEO

Rožňavu a okolie zasiahlo husté sneženie. Priamo z terénu vám prinášame zábery! Oslovili sme aj riaditeľa technických služieb, ktorý nám priblížil situáciu v Rožňave. V článku sa dočítate aj to, ako vyzerajú cesty v okrese.

Zdroj: Dnes24.sk

V našom meste husto snežilo. Vyzerá to na biele Vianoce?

Po dlhšom čase sme sa opäť dočkali. Vo štvrtok, 20. decembra 2018 doobeda začalo v našom meste intenzívne snežiť. Za okamih sa Rožňava ocitla pod bielou prikrývkou.

V galérii nájdete aktuálne fotografie a video čerstvo zasneženej Rožňavy, ktoré sme si pre vás pripravili.

Perinbaba si na nás po dlhšom čase spomenula a nadelila nádielku čerstvého snehu. Vyzerá to na samé problémy, keďže za krátku chvíľu na cestách pribudla niekoľkocenti­metrová vrstva nového snehu. „Našu techniku sme do ulíc mesta posielali už počas sneženia. Čistenie ciest prebieha podľa poradia dôležitosti a tak isto sa vykonáva aj čistenie chodníkov. K dispozícii sú aj zamestnanci Technických služieb, ktorí chodníky čistia ručne, nakoľko je miestami už udupaný sneh. Na údržbu miestnych komunikácií sme použili aj posypový štrk a soľ,“ povedal pre Rožňavu 24.sk riaditeľ Technických služieb mesta, Mikuláš Gregor.

Snehu, ktorý dotvára tú pravú vianočnú atmosféru, sa potešia najmä deti. Vodiči si však musia dávať pozor.

Obrazom: Zasnežená Rožňava
28
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM