TOS Lifestyle

Rozporuplné reakcie na novú detskú reláciu: Niektorým Slovákom vadí POTETOVANÝ moderátor!

Pamätáte sa na Objavy Majstra N? RTVS má novú reláciu na tento štýl. Časti Slovákov však prekáža vzhľad moderátora!

Ilustračný obrázok k článku Rozporuplné reakcie na novú detskú reláciu: Niektorým Slovákom vadí POTETOVANÝ moderátor!
Zdroj: Facebook.com/RTVS

„Youtuber Peter "Explo“ Altof odpovedá na nudné vedecké otázky humorným a hravým spôsobom, plný pokusov a experimentovania," opisuje RVTS svoju novú reláciu Superveda.

Na osemminútovú vzdelávaciu reláciu pre deti sa tak televízia snaží nalákať divákov aj prostredníctvom jedného z najznámejších slovenských youtuberov.

Portál Mediaklik si všimol, že zatiaľ čo jedna skupina ľudí je nadšená a verí, že youtuber má naozaj potenciál prilákať deti k vede, druhá skupina nešetrí kritikou.

Tetovania a nalakované nechty

Tá sa týka vzhľadu moderátora. Niektorým prekážajú jeho tetovania či nalakované nechty. „RTVS je na tom naozaj biedne, keď ťahá pofidérnych youtuberov do programu, to nedokážete nájsť sympatického, mladého a vzdelaného človeka čo by moderoval takýto detský program?“ okomentoval upútavku na sociálnej sieti Marek.

„Ja, ako občan Slovenskej republiky, žiadam zastaviť takéto programy na STV!!! Youtuber potetovaný s nalakovanými nechtami ide robiť supervedu pre deti!!!,“ pritvrdil pobúrene Daniel.

„Mohol by spraviť pokus, ako po domácky odstrániť kerky, čo mu pomaly už lezú do ksichtu,“ napísal Ján. „Pokreslený šašo s nalakovanými nechtami ide zarábať na deťoch…“ pridal sa Ivan. „Potetovaný chlap s nalakovanými nechtami ako vzor pre deti. Gratulujem. Svet ide do s**ciek,“ vyjadrila svoj názor Zuzana.

Deťom sa program páči

Väčšia časť komentujúcich má však opačný názor. Dôležitejšie sú podľa nich iné veci ako sú tetovania či nechty. „Ja neviem, čo riešia tu ľudia, že má tetovanie, deťom je absolútne u pr.ele že či má niekto kerky. My sme ako deti pozerali Majstra N, ktorý nás volal "deti moje osprostené“ a stalo sa niečo?," reaguje na negatívne komentáre Janka.

„Explo je úžasný chalan, ktorý dáva naozaj skvelý príklad mnohým mladým ľuďom. Je snaživý, kreatívny, neustále sa vzdeláva. Podporuje umenie, vytvára hodnoty v našej spoločnosti. Majú naozaj ukážkové vzťahy v rodine. Je to doslova dieťa, na ktoré môžu byt rodičia hrdí. A Slovač tu rieši, či má kerky alebo nalakované nechty,“ znie ďalší komentár vyjadrujúci podporu známemu moderátorovi.

„Úžasná relácia. Aj mladý muž to moderuje veľmi pútavo. Palec hore za tvorbu. Teraz sme to objavili so skoro 6-ročným synom a veľmi ho to zaujalo,“ napísala Lenka. A nie je jediná mamička, ktorá sa zapojila do diskusie.

„Môj 5-ročný syn túto reláciu vrátane moderátora úplne zbožňuje. Ďakujeme za ňu!,“ odkazuje RTVS Petra.

👉 Superveda s Explom začína už o 08:20 na Jednotke 🤩⚛️📺 Predchádzajúcu časť nájdete tu: 👀👇 https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/20643

Posted by Zábava RTVS on Friday, February 23, 2024

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM