Peter Handzuš Tlačové správy

S nami je krása jednoduchá!

Užite si starostlivosť o vaše telo s tímom kozmetického a solárneho štúdia Beauty Point. Nechajte sa rozmaznávať veľkou ponukou služieb prekonávajúcich problémy súčasného životného štýlu, ktorý sa na nás tak nepriaznivo podpisuje.

V dnešnom rýchlom svete, plnom nových technológií a objavov každý deň, sú samozrejmosťou pokroky aj v oblasti starostlivosti o naše telo. Prinášame vám najnovšie trendy zahŕňajúce kozmetický prístroj Dermax (redukcia objemu problematických zón, trvalé odstránenie nežiadúceho ochlpenia, odstránenie pleťových nečistôt, liečba akné), kolagenárium, solárium so solárnou „sprchou“ a solárnou kozmetikou.

Beauty Point využíva výhradne osvedčené techniky, ktoré sa navzájom dopĺňajú. S heslom „Pokožka sa má ošetrovať podľa toho, čo je pre ňu dobré a nie podľa toho, čo vydrží,“ plánuje postup ošetrenia pre každého klienta presne na mieru. Skúsený tím Vás prevedie od preskúmania kozmetického problému cez zistenie typu pokožky a dôkladného zváženia a nastavenia všetkých parametrov ošetrenia až po samotné ošetrenie.

Vyskúšajte aj absolútne novinky – pozitívne účinky zeleného a modrého svetla. Posilnenie, napnutie, regenerácia a omladenie kože – venujte sa svojmu zdraviu, dôležitej vitalizácii a ochrane celého tela. V solárnom štúdiu Beauty Point získate aj užitočné rady na tému „Slnko a solárium“.

Tím kozmetického a solárneho štúdia Beauty Point sa teší na vašu návštevu v popradskej prevádzke na Tatranskom námestí 4582/2. Viac v rubrike Zľavy a firmy.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM