Eva Mikulová Krimi

S vytetovanými nacistickými symbolmi nakupoval v Auparku!

Muža zadržali policajti protiteroristickej jednotky NAKA, špecializovaní na extrémizmus, a vzniesli mu obvinenie. Sudca rozhodol o jeho väzobnom stíhaní.

Ilustračný obrázok k článku S vytetovanými nacistickými symbolmi nakupoval v Auparku!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Neuveriteľná provokácia!

„V košickom Auparku nakupoval a pohyboval sa medzi ostatnými návštevníkmi muž J. V. oblečený v tričku s krátkym rukávom a krátkymi nohavicami, pričom na svojom tele mal množstvo extrémistických symbolov,“ informuje na svojej oficiálnej FB stránke polícia SR.

Fanúšik fašizmu má na ľavej ruke od zápästia po rameno má vytetované štyri hákové kríže rôzne otočené a symbol troch sekier-sedmičiek, z vnútornej strany predlaktia nápis Skinheads a profil holohlavého muža, na pravej ruke – prstoch nápis SKINS, od zápästia po rameno má vytetované rôzne ornamenty medzi, ktorými v strede je hákový kríž a nad lakťom písmená SS, z vnútornej strany predlaktia nápis Rudolf Hess a hákový kríž a na lýtku pravej nohy vytetovaný nápis Sieg Heil a hákový kríž.

Tetovania sú nielen vulgárne, ale nahnevali mnohých Slovákov. V diskusii na FB sú právom pobúrené reakcie. Myslíme si však, že takúto odozvu si extrémista zaslúži.

„J.V. bol už v minulosti právoplatne odsúdený Špecializovaným trestným súdom za obdobný trestný čin extrémizmu, pričom podľa zistených informácii bol pri vynesení rozsudku sudcom ŠTS upozornený, aby si predmetné tetovania nechal odstrániť, resp. ich mal na verejnosti zahalené,“ informuje polícia.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM