Tlačové správy

Šéf operátora 4ka skončil v karanténe, vymyslel v nej darček pre zákazníkov

Šéf mobilného operátora 4ka po návrate zo zahraničnej služobnej cesty sám ostal dva týždne v karanténe a preto dôverne pozná pocity ľudí, ktorí sú medzi štyrmi stenami či už dobrovoľne, alebo pre podozrenie z nákazy. So svojím tímom sa rozhodol, že zákazníkom od 1. apríla pridá dáta zadarmo.

Ilustračný obrázok k článku Šéf operátora 4ka skončil v karanténe, vymyslel v nej darček pre zákazníkov
Zdroj: 4ka

Od stredy sa všetkým Štvorkárom s dátovou propozíciou automaticky a zdarma aktivuje dátový balík NEKONEČNO NA DOMA. Nielen o tomto kroku sme sa zhovárali s generálnym riaditeľom 4ky Jurajom Ondrišom.

Ste mobilný operátor, ľudia ale majú sedieť doma. Prečo im teda dávate mobilné dáta?
Uvedomovali sme si tento rozpor a preto sme niekoľko dní sledovali dáta z našej prevádzky. Na jednej strane vidíme, že sa ľudia menej hýbu, no dátová spotreba narástla oproti bežným dňom o 24%. Mnohí ľudia nemajú adekvátne alebo žiadne fixné pripojenie na internet. Pre nich je 4ka ideálnym riešením.

Dostanú nekonečné dáta aj tí, ktorí ešte nie sú vašimi zákazníkmi a rozhodnú sa na základe tejto ponuky prejsť do 4ky?
Áno, ponuka je určená pre všetkých existujúcich aj nových zákazníkov. Stačí, aby mal zákazník SLOBODA+ alebo SLOBODA DÁTA. Dávame tak dáta tým, ktorí ich využijú, lebo už dnes majú nejaký väčší objem dát predplatený.

Čo preto majú urobiť? Je to celé zadarmo?
Áno. Je to náš malý príspevok pre našich zákazníkov, aby sme im pomohli v týchto ťažkých časoch. Stačí mať už aktívny alebo si aktivovať naše najobľúbenejšie balíky SLOBODY, teda SLOBODA+ alebo SLOBODA DÁTA. Môžete tak urobiť cez mobilnú aplikáciu Moja 4ka, cez samoobslužnú Moju zónu alebo prostredníctvom SMS.

4ka dnes hovorí: Spolu to zvládneme. Ako to myslíte?
Našich zákazníkov vnímame ako svoju rodinu. A rodina si musí pomáhať. Dnes sme sa rozhodli dať všetkým dáta zadarmo, aby ľahšie prežili krízovú situáciu. Aby mohli komunikovať so svojimi blízkymi, vyhľadávať si informácie či pracovať z domu. A samozrejme, baviť sa. Internet nám dnes dáva obrovské možnosti a uľahčuje život v izolácii. Spolu to zvládneme. Z hygienických dôvodov si na to nemôžeme dať ruku, preto v 4ke hovoríme: Dáta na to!

Vy sám ste ostali po návrate na Slovensko v karanténe?
Po príchode na Slovensko som sám ostal dva týždne izolovaný od rodiny i kolegov. Naučil som sa riadiť firmu na diaľku, cez rôzne telekonferencie a on-line nástroje. Cez videochat som bol v kontakte aj s manželkou a deťmi, ktoré mi veľmi chýbali, no aspoň takto som ich videl. Keby som nebol on-line, bolo by to omnoho ťažšie. Aj preto som s kolegami okamžite vymyslel dátový balík NEKONEČNO NA DOMA zadarmo pre všetkých.

Zdroj: 4ka

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: 4ka
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM