Peter Klimant Ostatné športy

Sezóna skončila aj pre ďalších malých športovcov: Ako dopadli haloví hokejisti do 10 rokov?

Klubu pozemného hokeja KPH HOKO Zlaté Moravce ide karta. V dvoch kategóriach si mladí pozemní hokejisti z Moraviec vybojovali zlato. Sezónu už zakončili aj deti do 10 rokov. Ako sa im darilo v poslednom kole?

Ilustračný obrázok k článku Sezóna skončila aj pre ďalších malých športovcov: Ako dopadli haloví hokejisti do 10 rokov?
Zdroj: Dnes24.sk

Celý február je v znamení postupného ukončenia sezón jednotlivých kategórií halového hokeja žiakov. V tomto športe majú Zlaté Moravce zastúpenie z nášho domáceho Klubu pozemného hokeja KPH HOKO Zlaté Moravce. Najskôr nás potešila výborná správa o triumfe žiakov do 14 rokov, ktorí sa stali majstrami Slovenska. O týždeň neskôr sa súťaž skončila aj pre žiakov do 12 rokov, ktorí pre Moravce vybojovali taktiež zlaté medaile.

Sezóna sa posledným kolom skončila už aj pre ďalších malých hráčov z klubu KPH HOKO Zlaté Moravce. Deti do 10 rokov v ňom skončili na krásnom štvrtom mieste. Počas sezóny odohrali celkovo šesť kôl.

„Prípravka hrala spôsobom otvorených turnajov, to znamená, že každé kolo bolo vyhodnotené samostatne a mohlo sa naň prihlásiť ľubovoľný počet družstiev. Náš klub mal počas sezóny 100% účasť. Posledné kolo bolo poznačené začiatkom prázdnin v západoslovenskom kraji, preto sa ho zúčastnilo len päť tímov. Napriek tomu bola halová sezóny 2015/2016 vydarená,“ vyjadrilo sa vedenie klubu.

Výsledky posledného kola:

  • 1. ŠK Šenkvice
  • 2. HC N. Dubnica DRACI
  • 3. KPH Rača
  • 4. KPH HOKO ZM
  • 5. HC N. Dubnica ŽRALOCI

Foto: KPH HOKO ZM

Môže vás zaujímať:

Veľký úspech zlatomoraveckých športovcov: Mladí haloví hokejisti sa stali majstrami Slovenska!

Klub pozemného hokeja z Moraviec zbiera veľké úspechy: Naše mesto má ďalších majstrov Slovenska!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM