Webnoviny - Svet

Sheenova manželka opustila rehabilitačné centrum

WEBNOVINY.SK

Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 28. februára (WEBNOVINY) – Manželku amerického herca Charlieho Sheena Brooke Mueller prepustili zo súkromného rehabilitačného centra v Los Angeles, v liečbe bude pokračovať doma. " Liečba Brooke pokračuje výborne," uviedol jej právny zástupca Yale Galanter. „Je schopná reagovať na svojich dvoch synov Boba a Maxa, čo je veľmi nápomocné v jej liečbe a umožňuje to presunúť tím ošetrovateľov k nej domov. Je nadšená, že sa vrátila k rodine,“ dodal.

Charlie Sheen, ktorého tiež prijali na preventívne liečenie, v rehabilitačnom centre ostáva naďalej. Presný dôvod jeho hospitalizácie nie je známy. „Charlie je vystresovaný a unavený. Má potrebu odísť niekam preč od negatívnych vplyvov a vyčistiť si hlavu,“ uviedol zdroj. Hercovmu odchodu na liečenie, rovnako ako jeho manželke predchádzali udalosti, ktoré sa začali v piatok 25. decembra 2009 v lyžiarskom stredisku Aspen, keď Sheen na Brooke zaútočil. Herca vtedy zadržali a obvinili z domáceho násilia. Mueller následne hospitalizovali pre vážnu infekciu zubu múdrosti, ktorá viedla k zápalu pľúc. Neskôr odišla na wellness program do Severnej Karolíny, aby si tam oddýchla.

Dvojica Brooke Mueller a herec Charlie Sheen sa zosobášila 30. mája 2008. O necelý rok, 14. marca 2009 sa im narodili dvojčatá Max a Bob.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM