Krimi

Šialený čin v centre Bratislavy: Pred Starou tržnicou sa podpálil muž + VIDEO

Podľa informácií polície bude muž podrobený psychiatrickému vyšetreniu.

Ilustračný obrázok k článku Šialený čin v centre Bratislavy: Pred Starou tržnicou sa podpálil muž + VIDEO
Zdroj: Policajný zbor SR

Na novozaloženom Námestí Nežnej revolúcie sa mal v pondelok (18. 11.) podpáliť neznámy muž. Dôvodom jeho konania malo byť podľa polície odmietnutie zo strany žien. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Šialený čin na námestí

Na linku 158 bolo v pondelok oznámené, že sa na námestí v Bratislave mal zapáliť neznámy muž. Z videa na stránke polície na sociálnej sieti je zrejmé, že sa to malo udiať pred podnikom na čerstvo pomenovanom Námestí Nežnej revolúcie pri budove Starej tržnice.

Neznámy muž bol nájdený v obchodnom centre na nábreží Dunaja s 26 percentami popálenín na hornej časti tela, v dôsledku čoho bol prevezený do nemocnice. Dôvodom jeho konania malo byť „odmietnutie zo strany žien“. Podľa polície bude podrobený psychiatrickému vyšetreniu.

„Muž bol nájdený v OC Eurovea. Bola privolaná RZP a následne bol prevezený do nemocnice, kde bol podrobený vyšetreniam,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

Správu budeme aktualizovať.

Zdroj: Facebook

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM