Webnoviny - Svet

Šírava Fest sa tento rok neuskutoční

WEBNOVINY.SK

Ilustračné foto. Foto: SITA/ Marián AngelovičBRATISLAVA 27. mája (WEBNOVINY) – Hudobné podujatie Šírava Fest sa tento rok po štyroch ročníkoch neuskutoční, dôvodom je nedostatok finančných prostriedkov.

Na svojej oficiálnej stránke na sociálnej sieti Facebook o tom informovali organizátori podujatia. „Doteraz sme sa snažili, ale bohužiaľ bez výsledku. Nie sú sponzori, nie sú peniaze a tým pádom vám musíme s poľutovaním oznámiť, že tento rok definitívne Šírava Fest nebude. Ak by sa niekto pokúšal zneužiť značku, určite to nebude nič oficiálne ani s našou podporou. Stránka siravafest.sk bude rok spať a ak sa o rok situácia zlepší, radi pre vás urobíme 5. ročník,“ uviedli organizátori.

Počas štyroch ročníkov na festivale vystúpili napríklad Arash, Aneta Langerová, Jana Kirschner, Kryštof, Chinaski, Horkýže Slíže alebo Kabát. Na Zemplínskej šírave sa tak toto leto uskutočnia iba dva festivaly – 2. júla to bude Funrádio Dohoda a 5. a 6. augusta Easthetic festival, na ktorom sa predstavia napríklad Dubioza Kolektiv, Para, Hudba z Marsu alebo Moja Reč.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM