Webnoviny - Svet

Škrtel: Našich fanúšikov chceme urobiť šťastnými

WEBNOVINY.SK

Slovensky futbalista Martin Škrtel.Foto: SITA/APLIVERPOOL 30. mája (WEBNOVINY) – Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel verí, že zmeny, ktoré sa v anglickom veľkoklube FC Liverpool udiali počas sezóny 2010/2011, budú pre „The Reds“ znamenať úspech v nasledujúcom súťažnom ročníku.

„Keď sa pozriem okolo seba, vidím skvelý tím s veľmi dobrými hráčmi. Z práve skončenej sezóny mám zmiešané pocity. Jej začiatok nám vôbec nevyšiel, po príchode Kennyho Dalglisha sa však veci zmenili. Bol to dôležitý okamih, pod jeho vedením sme sa ako mužstvo veľmi zlepšili. A toto mi dáva veľa nádeje do budúcnosti,“ povedal 26-ročný stopér v rozhovore pre oficiálnu internetovú stránku 18-násobného anglického ligového šampióna.

Martin Škrtel odohral v ročníku 2010/2011 každú ligovú minútu a teraz verí, že fanúšikovia ešte nevideli od súčasných hráčov FC Liverpool to najlepšie.

„Ja osobne som veľmi šťastný, že môžem byť súčasťou tohto skvelého tímu. Myslím si, že máme obrovský potenciál, ktorý naplno využijeme v ďalšej sezóne. Všetci chceme urobiť našich fanúšikov šťastnými a hrdými. Môžem im sľúbiť, že v budúcej sezóne urobíme maximum pre to, aby sa nám to podarilo,“ dodal dvojnásobný Futbalista roka v SR.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM