Webnoviny - Svet

Skupina Nourish My Fame vydá nový singel Good Girl

WEBNOVINY.SK

NOURISH MY FAME Foto: Cina Marcinková BRATISLAVA 7. septembra (WEBNOVINY) – Slovenská elektro-popová formácia Nourish My Fame vydá 15. septembra singel s názvom Good Girl. Ten bude obsahovať aj dva remixy tejto skladby, o ktoré sa postarali drumandbassový dídžej L Plus a hudobník známy ako Autumnist.

Skupina sa rozhodla singel vydať prostredníctvom webovej platformy Bandcamp.com. Rovnakým spôsobom nedávno dvojica Bene a Stratasoul vydala album Slovenčina pre samoukov (2010). Skladba Good Girl sa bude nachádzať na pripravovanom debutovom štúdiovom albume Nourish My Fame, ktorý by mal vyjsť v októbri taktiež cez Bandcamp. V tom čase skupina predstaví aj videoklip k piesni Figurative

Kapelu Nourish My Fame tvoria traja študenti bratislavskej Vysokej školy múzických umení – producent Adam Dekan, speváčka Audrey Csanadi a bubeník Dušan Husár. Dekan a Csanadi sa stretli ešte v skupine Spin the Six, no rozhodli sa ísť odlišnou cestou a namiesto industriálneho rocku sa preorientovali na elektroniku, ktorú kombinujú napríklad so swingom. Na scéne pôsobia od marca 2009. V lete sa naživo predstavili na slovenských festivaloch Easthetic, Žákovic Open a Grape.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM