JAB Kultúra

Kapela Sám Sebou nahrala dojímavú novinku: Bude z nej nový svadobný hit?

Skupina Sám Sebou prichádza s dojímavou novinkou. Emotívna pieseň nesie názov V šťastí aj nešťastí a má predpoklady, aby sa stala svadobným hitom.

Ilustračný obrázok k článku Kapela Sám Sebou nahrala dojímavú novinku: Bude z nej nový svadobný hit?
Zdroj: Sám Sebou

Čoraz známejšia kapela z neďalekého Jamníka Sám Sebou prichádza opäť s ďalšou novinkou. Nová pieseň, na ktorej chalani podľa slov speváka skupiny Matúša Fifika pracovali niekoľko mesiacov, nesie názov V šťastí aj nešťastí a je úprimným vyznaním lásky muža voči žene.

Známa skupina z Jamníka nahrala emotívny song: Môže byť z neho svadobná hymna!
1
Galéria

Svadobná pre textára

Ako ozrejmil, štruktúra a charakter skladby má úplne inú podobu, na akú boli fanúšikovia skupiny doteraz zvyknutí. Emotívna pieseň sa vyznačuje veľmi osobným textom a modernou hudobnou produkciou, ktorá zaujme ucho poslucháča už od prvých tónov.

„Skladba bola pôvodne vytvorená pre svadobný tanec nášho textára Feriho a jeho manželky. Nikdy sme si nemysleli, že táto pieseň vyjde aj oficiálne. Zahrali sme ju na ich svadbe a videli sme na reakciách ľudí, že sa im skladba veľmi páči, tak po nejakej dobe sme sa rozhodli, že by bola škoda túto vec zahodiť a začali sme na nej pracovať,“ prezradil spevák kapely Matúš Fifik.

Vo vlastnej réžii

Prvýkrát v kariére sa táto skupina rozhodla, že tentokrát neosloví žiadneho producenta, ale že si pieseň bude produkovať čisto vo svojej réžii. Prvé nápady a motív skladby vznikli podľa slov Matúša ešte minulý rok v lete. Následne sa kapela zavrela do štúdia a dlhodobo na songu pracovala. Výslednú verziu singlu V šťastí aj v nešťastí si ako prví mohli vypočuť rodinní príslušníci jednotlivých členov skupiny a všetci do jedného zostali po doznení pesničky príjemne prekvapení.

„Rozhodli sme sa, že si skúsime tento singel produkovať sami. Bola to veľká výzva, no už teraz si myslím, že to bolo dobré rozhodnutie. Trvalo dlho, kým skladba dostala podobu v akej ju môžeme počuť dnes, no s výsledkom sme určite veľmi spokojní. Cieľom bolo spraviť pieseň tak, aby bola postavená na emóciách, no zároveň, aby mala súčasný moderný sound. O finálny mix a mastering sa postaral Randy Gnepa, ktorý skladbu svojimi skúsenosťami posunul ešte na vyšší level, za čo mu veľmi ďakujeme,“ teší sa z novinky Matúš Fifik s nádejou, že uvedený song osloví čo najviac fanúšikov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM