Júlia Vargová Kultúra

Skús si to aj ty: Odkazujú Kali a Sima v perfektnom duete, VIDEO

Na to, že sa takmer každá nová skladba sympatickej Trnavčanky stáva hitom, sme si už zvykli. Sima sa však tentokrát spojila s Kalim a z ich spolupráce vzišiel vskutku vydarený hudobný počin.

Ilustračný obrázok k článku Skús si to aj ty: Odkazujú Kali a Sima v perfektnom duete, VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Po prvej úspešnej spolupráci Kaliho a Simy sme sa dočkali pokračovania, ďalšej skvelej novinky. Koncom minulého roka táto dvojica potešila svojich fanúšikov úspešným singlom Nevolaj mi. Ten uverejnila Sima na svojom druhom štúdiovom albume Podľa seba.

Dvojica sa v spoločnej pesničke stretla opäť, čo padlo na úradnú pôdu. Jeden z najúspešnejších slovenských raperov, Kali, predstavil koncom septembra na svojom YouTube kanáli videoklip k piesni Aj ty.

Zo spolupráce dvojice raperov vzišla novinka, v ktorej si nekladú servítku pred ústa a zároveň odkazujú aj dokazujú, že napriek úspechu stoja nohami pevne na zemi.

Hudobnú produkciu mal na starosti Peter Pann a videoklip zo starej „Karosy“ pochádza z dielne RECWOOD s.r.o..

„Je to vonku,“ napísala Sima na svojom instagrame v deň uverejnenia videoklipu. „Ďakujem, že som mohla byť súčasťou chalani,“ dodala mladá speváčka a raperka.

Video bolo publikované v nedeľu 29. septembra a po približne dvoch týždňoch od jeho uverejnenia sa blíži k 1,5 miliónu zhliadnutí.

Sociálne siete oboch umelcov ihneď zaplavili pozitívne reakcie fanúšikov. Ľudia chválou nešetrili ani na YouTube, kde jeden z komentujúcich pochvalne konštatoval, že títo dvaja by mohli rapovať aj telefónny zoznam a znelo by to skvele.

Foto: Ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM