Lucia Lauková Hokej

Skvelá správa pre fanúšikov nitrianskeho hokeja: Marek Slovák je späť

Návrat Mareka Slováka do Nitry oficiálne potvrdil hokejový klub. Vysvetlil aj dôvody, ktoré stáli za jeho odchodom z Bieloruska.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá správa pre fanúšikov nitrianskeho hokeja: Marek Slovák je späť
Zdroj: TASR

O návrate sa Mareka Slováka do Nitry sa šepkalo nejaký čas. Teraz informáciu vedenie HK Nitra potvrdilo oficiálne na svojom webe. „Avizovaný návrat Mareka Slováka do Nitry sa po náročných a dlhých rokovaniach podarilo dotiahnuť k spokojnosti hráča i slovenského klubu. Nitra sa o návrat osvedčeného centra snažila dlhší čas,“ píše HK Nitra na svojej stránke.

Po odchode z Nitry začal Marek Slovák sezónu v bieloruskom Junosti Minsk. Ako dodáva web HK Nitra, v 20 zápasoch zaznamenal 15 bodov za 8 gólov a 7 asistencií. Marek pre klubový web uviedol, že z Minsku ho nikam pustiť nechceli, no on bol rozhodnutý, že chce odísť. Dôvodom bola neplatná zmluva, z úvodu sezóny. „Podľa zmeny vnútorných pravidiel, o ktorých ma informovali až neskôr ma nemohli platiť v tej sume, na ktorej sme boli dohodnutí. Prisľúbili mi, že to doplatia formou prémií, ale to sa za 5 mesiacov nestalo ani raz. Preto som požiadal o ukončenie zmluvy. Jednoducho som už neveril, že podmienky dodržia a dlhší čas, asi mesiac, som už bol rozhodnutý, že chcem odísť,“ povedal pre web HK Nitra Marek Slovák.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM