Lucia Lauková Hokej

Skvelá správa pre fanúšikov hokeja: Finálové zápasy budeme sledovať pod holým nebom!

Ďalší dôvod na radosť majú nitrianski fanúšikovia hokeja. Hokejové finále play off Tipsport ligy si budeme môcť vychutnať pod holým nebom.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá správa pre fanúšikov hokeja: Finálové zápasy budeme sledovať pod holým nebom!
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Dva finálové zápasy s Banskou Bystricou už má Nitra úspešne za sebou. Za stavu série 2:0 na zápasy sa presúva hokejové finále do Banskej Bystrice. Na domácej pôde, ale stále môže dýchať atmosféra podobná tej zo štadiónu. Postará sa o to premietanie na amfiteátri pod Zoborom. „Na amfiteátri je dostatok miesta pre všetkých hokejových nadšencov. Verím, že nás bude počuť až do Banskej Bystrice,“ vyjadril sa Branislav Šulka z rádio.MAX.

Nitriansky fanúšik by určite najradšej zaplnil súperove tribúny. Kapacita pre hostí je obmedzená a tak sa jednoducho všetci do bystrického štadióna nedostanú. Podnet na premietanie prišiel od samotných fanúšikov. Organizátori im vyhoveli a rozhodli sa ponúknuť premietanie počas celého víkendu. Pod Urpínom sa bude hrať už v túto sobotu a nedeľu vždy so začiatkom o 19:30 hodine.

Amfiteáter svoje brány otvorí o 18:30. Za vstup zaplatíte poplatok 1€. Ako informujú organizátori počas zápasov budú prebiehať aj súťaže o atraktívne ceny, ktoré venovali organizátori HK Nitra, Mesto Nitra, rádio.MAX a partneri ThermalPark Nitrava a OFFENSIVE SPORTSWEAR, s.r.o.

Premietanie priameho prenosu hokejového finále play-off Tipsport ligy pripravili HK Nitra, Mesto Nitra a Rádio.MAX.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM