Zo Slovenska

Slováci opäť rozhodnú: Voliť môžu Naj mesto, obec, primátora i starostu Slovenska

Jedenásty ročník súťaže o Naj mesto a obec Slovenska a ôsmy ročník súťaže o primátora/starostu Slovenska spustil od začiatku apríla portál Slovakregion.sk.

Ilustračný obrázok k článku Slováci opäť rozhodnú: Voliť môžu Naj mesto, obec, primátora i starostu Slovenska
Zdroj: TASR

V online hlasovaní môže verejnosť o svojich favoritoch v oboch kategóriách rozhodovať do 31. októbra. TASR o tom informoval správca portálu Peter Jurík.

"Súťaž je určená pre všetkých, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska,” uviedol s tým, že hlasovať za mesto alebo obec je možné prostredníctvom hlasovacieho banneru umiestneného pod prezentáciami miest a obcí.

Záujemcovia môžu hlasovať podľa svojho bydliska, sympatií, kvality životnej úrovne, služieb, alebo si vybrať miesto, ktoré sa im páči. „Zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas,“ ozrejmil Jurík.

Do súťaže o primátora/sta­rostu Slovenska je potrebné zaslať krátky popis aktivít a projektov kandidáta na ocenenie. „Na konci súťaže bude zo všetkých zaslaných popisov – podporných hlasov vybratý primátor/starosta, ktorý svojimi aktivitami a realizovanými projektmi najviac prispel k rozvoju svojho mesta alebo obce,“ informoval Jurík.

Výsledky súťaží budú vyhlásené 5. novembra. Viac informácií nájde verejnosť na www.slovakregion.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM