Hokej

Slovensko proti Kanade už aj s Hudáčkom: Predstaví sa po boku Daňa a Lantošiho

V dnešnom zápase proti Kanade (od 20.15) sa v zostave slovenského tímu prvýkrát objaví útočník Libor Hudáček.

Ilustračný obrázok k článku Slovensko proti Kanade už aj s Hudáčkom: Predstaví sa po boku Daňa a Lantošiho
53
Galéria
Zdroj: TASR

Tréneri ho zaradili do formácie k Markovi Daňovi a Róbertovi Lantošimu, na presilovkách by mal vypomôcť v útoku s Tomášom Tatarom a Richardom Pánikom. V pozícii 13. útočníka bude Tomáš Zigo.

„Cítim sa dobre, som správne namotivovaný. Chlapci hovorili, že je počas zápasov teplo, tak uvidíme, aké to bude. Určite to však bude náročný zápas. Každý hráč prišiel hrať čo najviac a ja som bol jeden z tých, ktorí to najviac chceli,“ uviedol Hudáček, ktorý doteraz absentoval pre chorobu.

V zápase proti favorizovanej Kanade sa slovenský tím pokúsi o druhé víťazstvo na šampionáte. Asistent trénera Michal Handzuš si však uvedomuje, že to bude veľmi náročné. „Očakávam, že to bude doteraz najťažší súper. O zámorských tímoch platí, že čím viac zápasov odohrajú, tým sú silnejšie. Do našej zostavy sa vráti Libor Hudáček, ako trinásty útočník bude Tomáš Zigo. V bránke bude Patrik Rybár,“ pripomenul Handzuš.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Predpokladaná zostava SR: Rybár – Černák, Sekera, Jaroš, Marinčin, Čajkovský, Fehérváry, Koch – Pánik, Krištof, Tatar – Nagy, Sukeľ, Studenič – Lantoši, Hudáček, Daňo – Liška, Buc, Bondra – Zigo

Foto: ilustračné

Slovensko – Fínsko 2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
53
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM