Barbara Dallosová Správy

Smutné obrázky zo žiarskeho zimáku: Štadión pripomína skôr bazén

Nepriazeň počasia si do dnešného rána už niekoľkýkrát v rade zlízol žiarsky zimný štadión. Poslednú potopu pritom zažil len pred pár dňami. Teraz to ale bolo dramatickejšie. Pozrite, ako to tam vyzerá...

Ilustračný obrázok k článku Smutné obrázky zo žiarskeho zimáku: Štadión pripomína skôr bazén
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Žiarsky zimný štadión aj napriek opatreniam proti záplavám silným búrkam stále odoláva ťažko. Potrápili ho aj dnes v noci. Intenzívna prietrž ktorá od včerajšieho večera zmáhala naše mesto ho opäť dostala pod vodu.

Hasiči boli túto noc v strehu, na žiarskom zimáku ale nezasahovali. ,,V takejto chvíli sa s tým nedá robiť nič, musíme počkať kým si voda nájde cestu a odtečie,“ vysvetlil správca štadióna Rastislav Uhrovič. Podľa chlapov, ktorí pri prácach pomáhali sa tak aj deje. ,,Teraz je to niečo vyše 10cm vody,„ vysvetľuje jeden z nich. ,,Okolo jednej v noci to ale bolo pol metra, voda pomaly odteká,“ dodáva ukazujúc na lesknúcu sa vodnú hladinu.

Aj napriek klesajúcej vode pripomína ľadová plocha pri pohľade z tribúny skôr plavecký bazén. Priestory z vonkajšej strany mantinelov sú zase skryté pod nánosmi blata. Aktuálne fotky si pozrite v našej fotogalérii.

Čítajte aj: Žiarski hasiči sa v noci poriadne namakali: Padali stromy a vytopilo im stanicu!

Osudom skúšaný žiarsky zimák opäť pod vodou
12
Galéria
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM