Regióny Zo Slovenska

Snímky, ktoré vás chytia za srdce: Fotograf Ján Štovka úchvatne zachytil Prešov a okolie

Známy fotograf Ján Štovka má vo svojom portfóliu aj úchvatné snímky z mesta Prešov a jeho okolia. Práve teraz vám viaceré prinášame a stoja fakt za to!

Ilustračný obrázok k článku Snímky, ktoré vás chytia za srdce: Fotograf Ján Štovka úchvatne zachytil Prešov a okolie
10
Galéria
Zdroj: Ján Štovka

Zábery Jána Štovku z Prešova a okolia, ktoré vám teraz prinášame, boli urobené v rámci projektu „Prešovský kraj – Kraj kultúrnych pamiatok“. Na ňom tento známy fotograf spolupracuje s Krajskou organizáciou cestovného ruchu a Prešovským samosprávnym krajom.

„V tomto projekte fotím celý Prešovský kraj a vzniká tak jedna unikátna zbierka fotografií, kde je nafotené kultúrne a prírodné bohatstvo nachádzajúce sa na území nášho kraja,“ vysvetlil nedávno Štovka.

A naozaj bolo čo fotiť. Veď najväčší kraj na Slovensku skrýva nespočetné množstvo scenérií, ktoré sa oplatí vidieť a zaznamenať. „Nafotené je celé kultúrne a prírodné bohatstvo Prešovského kraja od Tatier až po Novú Sedlicu a Kremenec,“ povedal na margo projektu Štovka.

A medzi fotografiami nechýbajú ani zábery z Prešova a okolia, ktoré by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. A práve také vám teraz prinášame. Kliknite si fotogalériu a nájdite svoju favorizovanú snímku, vybrať si môžete nie iba zo záberov z Prešove ale i z Domaše, Dubníka či opálových baní.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Známy fotograf z Prešova: Takto parádne nafotil metropolu Šariša a okolie
10
Galéria
Zdroj: Ján Štovka

A to, ako revitalizujú park v Humennom si pre zmenu môžete pozrieť vo videu. Kliknite si priloženú videogalériu.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM