Zo Slovenska

SNÍVALI ste ako deti o tom, že šoférujete trolejbus? Teraz sa vám túžby môžu splniť!

Dopravný podnik Bratislava otvára nové pracovné miesta. Pre chystané hybridné trolejbusy prijme nových vodičov.

Ilustračný obrázok k článku SNÍVALI ste ako deti o tom, že šoférujete trolejbus? Teraz sa vám túžby môžu splniť!
3
Galéria
Zdroj: DPB, a. s.

Ak ste mali aj vy v detstve sen šoférovať trolejbus, máte skvelú príležitosť vyskúšať si to. Bratislavský dopravný podnik totiž pozýva každého, kto má odhodlanie, aby si skúsil, aké to je byť za volantom vozidla s „tykadlami“.

Šoférovanie hybridov

„Zamýšľali ste sa nad tým, aké to je preplietať sa ulicami mesta s „palicami“ nad hlavou? Teraz máte možnosť vyskúšať si to na vlastnej koži!,“ vyzýva ľudí DPB na sociálnej sieti.

Dopravný podnik Bratislava pripravuje pre hlavné mesto inovovaný dopravný systém – hybridné trolejbusy s batériovým elektromotorom. Pôjde o najmodernejšie vozidlá na Slovensku kombinujúce všetky výhody súčasných trolejbusov, autobusov i elektrobusov.

Už čoskoro zaradíme do premávky celkovo až 50 najmodernejších trolejbusov plných najnovších technológií. Na obsluhu krátkych a kĺbových hybridných trolejbusov, ako aj unikátnych dvojkĺbových megatrolejbusov, dlhých až 24 metrov, hľadáme nových kolegov,“ uvádza DPB.

Aj bez skúseností

Ak vám chýbajú skúsenosti, vôbec to nevadí. Podľa DPB stačí chuť vyskúšať niečo nové, odhodlanie a vodičský preukaz skupiny B.

„Všetko ostatné ťa naučia naši inštruktori v našej podnikovej autoškole. Po jej absolvovaní už iba stačí usadnúť do komfortnej kabíny, v ktorej je samozrejmosť klimatizácia, nastaviteľné sedadlo či chladnička a vydať sa v ústrety prvým cestujúcim. Kurz na vodičské oprávnenie ti navyše plne uhradíme,“ lákajú budúcich vodičov.

Lákavé benefity

Záujemcom DPB ponúka férový plat a množstvo benefitov. Napríklad preplatenie kurzu na rozšírenie vodičského oprávnenia, príplatky aj nad rámec zákona, príspevok na ubytovanie a mimobratislavským uchádzačom preplatí aj náklady spojené s cestovaním za prácou.

A majú ešte jeden zaujímavý benefit: „Za každého kamaráta, ktorý si príde splniť sen spolu s tebou, ťa odmeníme sumou 1 000 eur,“ sľubuje DPB.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

POĎ SI K NÁM SPLNIŤ SVOJ DETSKÝ SEN 🤩 Mnohých v detstve fascinovali vozidlá MHD a veľa našich cestujúcich zaujímajú...

Posted by Dopravný podnik Bratislava on Wednesday, March 22, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM