Monika Vengrínová Rôzne

Sociálna sieť sa stala aj súčasťou života Jozefa Švagerka: Primátor prehovoril o tom, čo zažíva na Facebooku!

Sociálne siete sa stali súčasťou života aj veľkého množstva Popradčanov. Výnimkou nie je ani primátor Jozef Švagerko. Pre náš web odhalil, že facebook využíva ako komunikačný nástroj a prezradil, s akými požiadavkami sa naňho obracajú občania.

Ilustračný obrázok k článku Sociálna sieť sa stala aj súčasťou života Jozefa Švagerka: Primátor prehovoril o tom, čo zažíva na Facebooku!
Zdroj: Dnes24.sk

Celosvetový trend byť na Facebooku je v kurze aj v radoch politikov a inak tomu nie je ani v prípade tých popradských. Svoj účet na tejto sociálnej sieti má aj primátor Popradu Jozef Švagerko, ktorý si ho, podľa vlastných slov, založil približne pred dvoma rokmi.

Na facebooku zdieľa videá, fotografie i pripravované akcie. Ako uviedol, stránku si spravuje sám a na najznámejšiu sociálnu sieť sa prihlasuje každý deň. „Vzhľadom na svoju pracovnú zaneprázdnenosť však menej pridávam, skôr „lajkujem“,“ vysvetlil primátor.

Na svojom profile má aktuálne 1659 priateľov, pričom, ako uviedol, za priateľa prijme každého, kto ho o to požiada. Facebook používa aj ako komunikačný nástroj. „Navyše mám aj mobilnú aplikáciu, ktorá mi to ešte uľahčuje,“ prezradil Švagerko.

A ako na margo požiadaviek, s ktorými sa od občanov stretáva, dodal, tie sú skutočne pestré. „Naposledy ma prostredníctvom facebooku prosili o futbalové ihrisko v Matejovciach. Ale bavili sme sa už aj o bytoch, prijatiach a ďalších veciach,“ uzavrel popradský primátor.

Môže vás zaujímať:

V meste sa pracuje na pláne rozvoja na najbližších 25 rokov: Sledujte, s akým Popradom vízia počíta!

Popradský primátor na pešo, volantu by sa ale nevzdal: Tipnete si značku jeho prvého auta?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM