Aktualizované Jakub Forgács Zo Slovenska

ŠOK tesne pred koncertom: Johnny Depp s kapelou nakoniec NEVYSTÚPIA

Ani vy ste si nechceli nechať ujsť vystúpenie hviezdnych hudobníkov na banskobystrickom amfiteátri? Žiaľ, nemáme pre vás dobrú správu.

Ilustračný obrázok k článku ŠOK tesne pred koncertom: Johnny Depp s kapelou nakoniec NEVYSTÚPIA
13
Galéria

Na amfiteátri v Banskej Bystrici vládol v posledných dňoch čulý ruch. Nielen, že tam po dlhých rokoch opravili cestu, v areáli pribudlo aj obrovské pódium s ozvučením a osvetlením. Niet sa čomu čudovať. Už vo štvrtok 20. júla tam svoj koncert mala odohrať hviezdna kapela Hollywood Vampires, v ktorej nechýbajú hudobníci ako Alice Cooper, Joe Perry, Tommy Henriksen či hollywoodska superstar Johnny Depp. Nakoniec sa však nedočkáme.

Kapela zrušila už svoj utorkový koncert v Budapešti. Spomínalo sa vtedy ochorenie Johnnyho Deppa. Všetci však verili, že pod Urpínom Hollywood Vampires vystúpia v plnej sile.

„Po zrušení koncertu v Budapešti, prichádza ďalšie. Je nám to ľúto, ale dnešný koncert Hollywood Vampires je definitívne zrušený,“ informovala na sociálnej sieti agentúra Profi Event, ktorá koncert organizuje.

„O spôsobe vrátenia vstupného vás budeme informovať,“ dodáva.

Aký mali dôvod?

Kapela The Hollywood Vampires vo svojom stanovisku tvrdí, že náhle odvolanie koncertu na Slovensku nesúvisí s predošlým zrušením ich vystúpenia v Budapešti.

Vraj sa po príchode na miesto slovenského koncertu obávali o bezpečnosť na pódiu aj pod ním. „Po dnešnom príchode do areálu na Slovensku, kde sa začalo s prípravou na dnešné vystúpenie, sa rýchlo ukázalo, že výstavba areálu bola neúplná, a teda nebezpečná pre kapelu aj širokú verejnosť,“ vyjadrila sa kapela na sociálnej sieti.

Usporiadateľ koncertu to poprel. „Aby sme predišli špekuláciám aspoň v tomto smere, stage a technika pripravená na koncert Hollywood Vampires bola 100%,“ reagovala spoločnosť Profi Event na sociálnej sieti.

Zdravotné problémy?

Medzi znepokojenými fanúšikmi začali kolovať špekulácie aj o možných zdravotných problémoch členov kapely. Tie však hudobníci popreli. „Môžeme vás ubezpečiť, že všetci členovia kapely sú v bezpečí a zdraví. Tešíme sa na vás v najbližších dňoch v Poľsku, Nemecku a USA,“ dodala skupina.

Domáci hudobní fanúšikovia sa čoskoro dočkajú v Bystrici iného megakoncertu. Na amfiteátri už v sobotu 22. júla o 16.00 hod.vystúpi hviezdna kapela Deep Purple.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie správy o Hollywood Vampires

V OBRAZOCH: Prípravy na megakoncerty The Hollywood Vampires a Deep Purple
13
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Upon arrival today to the venue in Slovakia to begin set up for tonight’s performance, it quickly became clear that the...

Posted by The Hollywood Vampires on Thursday, July 20, 2023

Aby sme predišli špekuláciám aspoň v tomto smere, stage a technika pripravená na koncert Hollywood Vampires bola 100%.

Posted by Profi Event on Thursday, July 20, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM