Aktualizované Monika Hanigovská Magazín

Šokujúce VIDEO známeho Slováka: Majú skoro 15, treba sem chodiť za dievčatami

Na internete sa objavilo poburujúce video. Je na ňom majiteľ známej cestovky, ktorý vytvoril veľmi zvláštnu videoprezentáciu.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce VIDEO známeho Slováka: Majú skoro 15, treba sem chodiť za dievčatami
Zdroj: instagram.com/bubotravelagency , Facebook.com/Matúš Bence

Na internete koluje video, v ktorom majiteľ známej cestovnej kancelárie pozýva mužov do Afriky. Neláka ich však na krásne miesta, ale opisuje im tamojšie ženy, presnejšie veľmi mladé dievčatá.

„V Afrike všetci vedia, že toto sú tie najkrajšie baby. Afrika bude o chvíľu najľudnatejším kontinentom na svete a predbehne Áziu. Takže treba chodiť sem za dievčatami. Teraz už majú skoro 15 a tie, čo majú 15, sa dnes stanú ženami,“ vysvetľuje Ľuboš Fellner vo videu.

Video však nenájdete na sociálnych sieťach známej cestovnej kancelárie, ale na internete. Je možné, že je staršie alebo ho už cestovná kancelária odstránila.

Reakcia z BUBO

Treba však podotknúť, že aj keď video vyvolalo emóciu u mnohých ľudí, Fellner kládol dôraz na ceremóniu! To potvrdili aj v samotnej cestovnej kancelárii.

„Poznámka zachytená na videu bola utrúsená, nevhodným spôsobom a, samozrejme, v kontexte maloletých dievčat vyznela strašne. Ľuboš Fellner na svojich cestách vždy podporuje rešpekt k človeku a akýkoľvek spôsob cestovania, ktorý poznámka evokuje, dôrazne odmieta a dokazuje to viac než 30 rokmi existencie BUBO. Samozrejme, za tieto slová sa ospravedlňuje,“ vyjadril sa pre www.cas.sk. jeden z manažérov BUBO Jozef Zelizňák. Ľuboš Fellner je totiž na 6-týždňovej ceste mimo Slovenska.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM