Barbara Dallosová Správy

Šokujúci zvrat: Policajný exprezident Lučanský sa mal v cele pokúsiť o samovraždu

Prvé správy hovorili o zranenom oku, médiá však najnovšie skloňujú inú verziu. Bývalý policajný prezident si mal údajne siahnuť na život.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúci zvrat: Policajný exprezident Lučanský sa mal v cele pokúsiť o samovraždu
Zdroj: TASR

Policajného exprezidenta Milana Lučanského, zadržaného v rámci akcie Judáš, previezli do nemocnice v Ružomberku. Oficiálnym dôvodom mal byť zdravotný problém s okom.

Najnovšie vyšla na povrch informácia, že Milan Lučanský sa mal vo väzbe pokúsiť o samovraždu obesením. Informuje o tom portál Čas.sk odvolávajúc sa na web Refresher.sk.

Podľa portálu informáciu o pokuse o samovraždu potvrdili tri nezávisle zdroje z prostredia nemocnice, vysokej politiky a Národnej kriminálnej agenutúry.

Bývalý policajný prezident bol s niekoľkými ďalšími zadržaný v rámci akcie Judáš. Obvinenia v súvislosti s akciou sa týkajú prijímania úplatku, podplácania, založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a tiež ohrozenia dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti. Sudkyňa väzbu Milana Lučanského odôvodnila obavou z ovplyvňovania svedkov a obavou z pokračovania v trestnej činnosti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM