Aktualizované Správy Regióny

Spadnutý strom na Prievozskej ulici zablokoval trolejbusovú dopravu

Na odstránení následkov pracovali príslušníci Hasičského a záchranného zboru. Postupne je premávka trolejbusov v meste obnovovaná.

Ilustračný obrázok k článku Spadnutý strom na Prievozskej ulici zablokoval trolejbusovú dopravu
3
Galéria
Zdroj: Revízori aktuálne BA Facebook

Prievozskú ulicu, jednu z najfrekvento­vanejších v hlavnom meste, zablokoval dnes spadnutý strom, ktorý poškodil trolejové vedenie. Na odstránení následkov ešte stále pracujú príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). Potvrdilo to Operačné stredisko Krajského riaditeľstva HaZZ v Bratislave.

Neprejazdná cesta si vyžiadala aj zmeny v premávke trolejbusových liniek, ktoré namiesto úseku Prievozská, Miletičova, Mlynské nivy, Svätoplukova a Košická momentálne jazdia po odklonových trasách. „Linka č. 201 je odklonená z Hlavnej stanice na Autobusovú stanicu ako linka č. 210, linka č. 205 pokračuje zo Záhradníckej na Kollárovo námestie a obratom na Hodžovom námestí naspäť na svoju trasu. Linka 208 pokračovala zo Záhradníckej smer Svätoplukova na Zimný štadión ako linka č. 207, linka č. 209 pokračovala z Trnavského mýta smer Miletičova rovno cez Trnavskú cestu na konečnú Rádiová, linka č. 212 premávala smer Cintorín Vrakuňa na Autobusovú stanicu,“ uvádza web DPB.

Trolejbusy v neprejazdných úsekoch nahradila náhradná autobusová doprava.

Trolejbusy už premávajú

Premávku trolejbusov v centre Bratislavy popoludní už postupne obnovili a dopravné prostriedky jazdia podľa platných cestovných poriadkov. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojej webovej stránke.

Spadnutý strom
3
Galéria
Zdroj: Revízori aktuálne BA Facebook
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM