Alexandra Kolínská Hokej

Špeciálne dresy aj autogramiáda: Fanúšikov HC Košice čaká veľké prekvapenie!

Košickí majstri pripravili pre fanúšikov autogramiádu, kde predstavia aj svoje nové dresy. To však nie je všetko, čo fanúšikovia HC Košice uvidia.

Ilustračný obrázok k článku Špeciálne dresy aj autogramiáda: Fanúšikov HC Košice čaká veľké prekvapenie!
Zdroj: TASR

Majstri Slovenska sa pred novou sezónou stretnú s fanúšikmi na autogramiáde v stredu 9.9.2015 o 17:00 v košickom Auparku. Okrem sprievodného kultúrneho programu budú môcť návštevníci autogramiády vidieť aj nové sady dresov, ktoré budú mať oblečené priamo košickí hokejisti. Naši hráči si medzi sebou rozdelia a oblečú aktuálne dresy pre Champions Hockey League a tri nové sady dresov, v ktorých ich uvidíte v priebehu aktuálnej sezóny Tipsport ligy.

Fanúšikovia sa môžu zvlášť tešiť na tradičné oranžovo-čierne dresy, ktoré budú v tejto sezóne treťou sadou dresov majstrovského celku Oceliarov.

HC Košice pripravuje na autogramiádu aj špeciálne plagáty s aktuálnymi fotografiami hráčov, hrajúcich tohtoročnú Champions Hockey League. Priamo na mieste ich budú hráči vlastnoručne podpisovať a naši fanúšikovia ich dostanú zadarmo. Fotolab vás zadarmo vyfotí a venuje vám fotografiu. Na podujatí pochopiteľne nemôžu chýbať ani naše cheerleaderky, maskot vranka a iné zaujímavosti.

Marek Bartánus, útočník HC Košice: Bude pre mňa cťou a zároveň veľmi emotívne obliecť a predstaviť fanúšikom na autogramiáde oranžovo-čierny dres, v akom hrával za Košice môj otec. Verím, že aj pamätníci týchto časov budú mať silný zážitok pri pohľade na oranžovo-čierny dres s menom Bartánus, ktorý im pripomenie veľké obdobia košického hokeja vo federálnej československej li­ge.

Eduard Šedivý, obranca HC Košice: Získaním angažmánu v Košiciach som sa dostal do veľkého hokeja, kde najmä súčasne prebiehajúca Hokejová liga majstrov je pre mňa obrovským záväzkom voči klubu, ktorý mi dal takúto príležitosť, ako aj voči fanúšikom, ktorí ma podporujú. Autogramiáda v drese CHL bude pre mňa preto rovnako silným zážitkom a na našich fanúšikov sa už teraz veľmi teším.

Peter Bartoš, útočník HC Košice: Stretnutia s fanúšikmi sú pre nás vždy silným zážitkom aj zadosťučinením, veď pre nich sa ten hokej robí. Dúfam, že si nenechajú ujsť túto skvelú príležitosť stretnúť sa s našim mužstvom a prídu v čo najväčšom počte.

Peter Oremus, tréner HC Košice: Každá takáto autogramiáda pre fanúšikov je príležitosť spoznať hráčov a svoje idoly osobne. Takúto akciu hodnotím vždy veľmi pozitívne.

Zdroj: HC Košice (oficiálny web)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM