cb Zo zahraničia

Spojila ich láska k letectvu, áno si povedali v oblakoch: VIDEO nevšednej svadby

Mladomanželia si svoje "áno" povedali na netradičnom mieste. Bolo to vo výške 11 kilometrov v lietadle na pravidelnej linke, divákmi obradu boli desiatky cestujúcich.

Ilustračný obrázok k článku Spojila ich láska k letectvu, áno si povedali v oblakoch: VIDEO nevšednej svadby
Zdroj: YouTube.com

David a Cathy Valliantovci si povedali „áno“ počas letu zo Sydney do Aucklandu pred pilotnou kabínou lietadla. „Bol to najkrajší zážitok, ktorý si budeme pamätať do konca života,“ citoval web CNN novomanželku Cathy Vallianthovú.

Oficiálny civilný obrad mali krátko pred štartom na letisku v Sydney, potom pokračoval romantickou ceremóniou v oblakoch. „K sebe nás priviedla láska k letectvu, " povedala Cathy.

Spojila ich počítačová hra

Jej teraz už manžel David sa ju počas jedného zo spoločných letov z Brisbane do Melbourne chystal požiadať o ruku tiež na palube lietadla. Bol však priveľmi nervózny a preto to odložil až na večer po pristátí.

Mladomanželia sa spoznali v roku 2011 v rámci on-linovej počítačovej hry Airport City. O dva roky neskôr si dali prvé rande na letisku v Sydney. Austrálsko-novozélandský pár potom pokračoval vo svojom vzťahu na diaľku. Sobášom sa to teraz zmenilo, usadia sa v Melbourne.

Svadbu vybavila cez Facebook

O to, aby sa mohli zosobášiť v lietadle, požiadala Cathy aerolínie Jetstar cez ich facebookovú stránku. „Chceli sme niečo symbolické, čo by potvrdzovalo našu vzájomnú lásku, aj lásku k letectvu, k Austrálii a k Novému Zélandu. Tak som si povedala, že budem taká drzá a opýtam sa priamo Jetstaru,“ povedala pre CNN nevesta.

Letecká spoločnosť súhlasila a zorganizovala im počas letu symbolické áno v oblakoch. Zástupca spoločnosti Jetstar vysvetlil, že „všetci pasažiari dostali vopred e-mail, v ktorom ich upozornili na natáčanie v lietadle.“ Ak s tým niekto s nesúhlasil, mohol si let bezplatne vymeniť. Podrobnosti o svadbe im však neprezradili.

Deň, na ktorý cestujúci nezabudnú

„Bola to aj pre mňa zvláštna príležitosť a mohla som po prvýkrát vo vzduchu sobášiť!“ povedala Robyn Holtová, členka pozemného personálu leteckej spoločnosti. Na palube lietadla prevzala funkciu sobášiacej. „Byť súčasťou pamätného dňa Cathy a Davida a osláviť ich lásku a vášeň pre letectvo bolo nezabudnuteľné. A aj cestujúci sa tešili, že boli toho súčasťou,“ dodala Robyn.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM