Technológie

Spotify Slovákov nepotešil: Obľúbená služba ZVÝŠILA ceny predplatného!

Najpopulárnejšia streamovacia platforma hudby zvýšila ceny predplatného. Nepríjemná zmena sa dotkla aj Slovákov.

Ilustračný obrázok k článku Spotify Slovákov nepotešil: Obľúbená služba ZVÝŠILA ceny predplatného!
Zdroj: Pexels.com , Pexels.com

Služba na streamovanie hudby a podcastov Spotify od pondelka (24. júla) zvýšila ceny predplatného. Nárast cien sa dotkol viacerých krajín, medzi ktorými nájdeme aj Slovensko.

Milióny predplatiteľov

Spotify, ktoré je na trhu od roku 2008, v správe o úprave cien informuje, že jej prémiové formy predplatného využíva viac ako 200 miliónov ľudí.

Spoločnosť tvrdí, že k zvýšeniu cien pristúpila, aby mohla aj naďalej pokračovať v prinášaní inovácií. Spotify zároveň informovalo, že používatelia s aktivovaným niektorým z prémiových plánov, dostanú o zmene cien upozornenie do e-mailovej schránky.

Ako sa zmenili ceny?

K dispozícii sú tri verzie predplatného Spotify. Za predplatné Individual sme platili 5,99 eur mesačne. Po úprave cena narástla o 50 centov na sumu 6,49 eur.

V prípade predplatného Duo, ktoré umožňuje pripojiť dve rôzne kontá, bola stará cena 7,99 eur. Používatelia po novom zaplatia o jedno euro mesačne viac – 8,99 eur.

Ak máte predplatné Family, máme pre vás dobré správy. Program, vďaka ktorému si Spotify môže užiť až 6 ľudí, ostáva bez zmeny. Mesačne tak stále zaplatíte 10,99 eur.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM