han Šport Hokej

Srdcervúce vyznanie manželky zosnulého hokejistu: Prosím, buď mojim anjelom strážnym... FOTO

Smútok, smútok a smútok. Tak sa dá nejako opísať to, čo prežíva manželka náhle zosnulého hokejistu Colby Caveho, Emily. Do neba mu posiela toto.

Ilustračný obrázok k článku Srdcervúce vyznanie manželky zosnulého hokejistu: Prosím, buď mojim anjelom strážnym... FOTO
29
Galéria
Zdroj: instagram

Neopísateľný pocit prázdnoty musí v týchto chvíľach prežívať vdova Emily Cave, ktorá prišla o svojho milovaného partnera, hokejistu Edmontonu Oilers, Colbyho.

Mal len 25…

Dvadsaťpäťročného Cavea hospitalizovali v utorok po náhlom krvácaní do mozgu na jednotke intenzívnej starostlivosti v torontskej nemocnici. Následne podstúpil operáciu, pri ktorej mu odstránili nezhubný nádor, tzv. koloidnú cystu, no aj po nej ostal v umelom spánku, z ktorého sa, žiaľ, už neprebral.

Kvôli vírusu tam nebola

Pri útočníkovi bola aj jeho manželka Emily, ktorá stihla spraviť so svojim milovaným mužom aj niekoľko fotiek, no potom musela pre pandémiu koronavírusu opustiť nemocnicu. „Moje srdce je na milión kúskov, keď so mnou nemôže byť môj najlepší priateľ. Potrebujeme zázrak,“ napísala v stredu na sociálnej sieti.

Vyznanie do neba

Po tom, čo sa príbuzní, medzi nimi aj Emily, dozvedeli o krutej správe, nazbierala v sebe sily a napísala krásny status plný smútku na instagram.

„Píšem môjmu najlepšiemu priateľovi a láske môjho života. Colby, moje srdce je rozbité… Bolesť, v ktorej sa nachádzam, keď premýšľam o tom, že ťa už nikdy neuvidím, je neznesiteľná. Navždy budeš môj hrdina!“ uverejnila Emily na svojom účte.

Chceli byť rodičmi

Na sociálnej sieti sa objavili aj zábery, na ktorých je pár s malým dieťaťom. Colby bol však „len“ ujom, no mladý pár túžil po spoločnom potomkovi. Aj z toho je Emily zdrvená. „Nikdy som si nemyslela, že budem vdovou pred našim prvým výročím svadby. AJ keď každá bunka v mojom tele je bez teba stratená, vždy budem na teba hrdá. Bol si tým najlepším priateľom, manželom, ockom nášho psíka, a… Oh… Ako som si veľmi želala, vidieť ťa ako otca… Ale, uvidíme sa čoskoro. Budeš v nebi a budeš so mnou na každom kroku. Si moje všetko a vždy budeš! Si mojim anjelom strážnym,“ dopísala Emily.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM