Kultúra

Stane sa novinka kapely Sám Sebou hitom jesene? Natáčala sa aj v Spišskej, VIDEO

Známa kapela z neďalekého Jamníka prichádza opäť s novinkou. Nový song - Dnes to mám na háku natáčala aj v uliciach nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Stane sa novinka kapely Sám Sebou hitom jesene? Natáčala sa aj v Spišskej, VIDEO
Zdroj: Sám Sebou

Kapela Sám Sebou prichádza po veľmi úspešných singloch s novinkou s názvom Dnes to mám na háku. Skladba sa svojou atmosférou, tematikou či produkciou odlišuje od predošlých skladieb, čo svedčí o tom, že chalani sa neboja experimentovať a sú “sami sebou”.

„Skladba vznikla úplne spontánne, ako väčšina našich piesní. Má v sebe letnú atmosféru, kedy práve na prelome júla a augusta mi v jeden namáhavý, teplý, letný deň, keď som nič nestíhal, napadla myšlienka “dnes to mám už na háku”, no a námet na pieseň bol za pár minút hotový. Tentokrát som zobral celý text na seba a myslím, že sa v ňom veľa ľudí nájde," povedal o pesničke spevák kapely Matúš Fifik.

O produkciu piesne sa taktiež postaral spevák. „Rozhodli sme sa, že o celkovú produkciu piesne sa v tomto prípade postarám ja. Od začiatku som chcel, aby singel mal tanečný charakter a aby z neho išla pohoda, čo si myslím, že sa podarilo. Dúfame, že sa chytí a že bude skvelo fungovať aj na koncertoch," dodal spevák.

Ako doplnil, pieseň chceli podporiť aj klipom, preto oslovili kamarátov z Newill Media Agency. „Celý nápad sme nechali na chalanov a myslíme si, že odviedli skvelú prácu. Snažili sme sa vo videoklipe ukázať rôzne životné situácie, s ktorými sa dennodenne stretávame a poňať ich trochu vtipne. Taktiež sú v klipe použité zábery z nášho koncertu na Kobuľa feste 2019," uzavrel Matúš Fifik.

Novú skladbu od kapely Sám Sebou nájdete aj v našej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM