Webnoviny - Svet

Stoch prispel k víťazstvu Fenerbahce, no nedohral duel

WEBNOVINY.SK

Miroslav Stoch zaznamenal úspech aj v ďalšom zápase tureckej ligy.Foto: SITA/Jozef HulkaISTANBUL 9. mája (WEBNOVINY) – Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch potvrdil zlepšujúcu sa formu v závere tureckej Süper Lig 2010/2011, v nedeľňajšom stretnutí 32. kola Karabükspor – Fenerbahce (0:1) nastúpil v základnej zostave a v 67. min založil akciu, z ktorej sa zrodil jediný gól duelu.

Dvadsaťjedenročný rodák z Nitry prihral na hranici šestnástky kapitánovi Alexovi, ktorého center už pohodlne dopravil do siete Uruguajčan Lugano.

„Opäť to bol ťažký zápas, som rád, že sme ho zvládli. Na ihrisku som sa cítil výborne, myslím si, že každým zápasom sa moja hra zlepšuje. Išlo cezo mňa veľa akcií, čo bol vlastne aj polčasový pokyn od trénera, ktorý hovoril, aby sme to hrali cezo mňa, lebo som efektívny a darí sa mi v ofenzíve, takže aj z tohto hľadiska som po nedeli veľmi spokojný,“ uviedol účastník MS 2010 v JAR pre svoju oficiálnu webovú stránku.

Dvojnásobný víťaz Ceny Petra Dubovského pre najlepšieho futbalistu Slovenska do 21 rokov musel v 76. min po nepríjemnom ataku súpera opustiť ihrisko na nosidlách.

„Na ľavom kraji som sa ocitol s loptou proti dvom obrancom, bol som rozbehnutý, a tak som ich skúšal klamať pohybom a dostať sa do výhodnejšej pozície. Jeden z nich ma sfauloval a následne nechtiac stúpil na členok, ktorý sa mi podvrtol. Bola to poriadna bolesť, našťastie, netrvalo dlho a začala ustupovať, takže nemalo by to byť nič vážnejšie,“ uzavrel bývalý hráč Nitry, Chelsea či FC Twente.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM