Zo Slovenska

Strata pre slovenský film. Náhle skonal producent Paneláka i Pošty pre teba

Po Jurajovi Slezáčkovi prišiel jeden z najsledovanejších slovenských seriálov o ďalšiu osobnosť. Vo veku 52 rokov zomrel známy producent a dramaturg.

Ilustračný obrázok k článku Strata pre slovenský film. Náhle skonal producent Paneláka i Pošty pre teba
Zdroj: internet

Stál za projektom najdlhšie vysielaného denného seriálu na Slovensku, tvorcovia dnes už ukončeného Paneláku smútia. Vo veku 52 rokov totiž nečakane v nedeľu zomrel Pavel Bob.

Toho poznáme aj zo štruktúr Slovenskej televízie (dnes RTVS, pozn.), či postu šéfproducenta spoločnosti Maya. O smutnej správe informoval na svojom blogu bývalý riaditeľ STV a podpredseda správnej rady Peter Malec.

PREČÍTAJTE SI: Zomrel herec Juraj Slezáček, nezabudnuteľný pán Emil z Paneláku

Má za sebou známe projekty

Bob sa podieľal aj na sitcomoch Kutyil, s.r.o. a Dovidenia, stará mama!, pracoval aj na projektoch SOS, Miliónový tanec, Webmaster, Pod Povrchom, Keby bolo keby, Pošta pre teba a Dvojičky. Pamiatke známeho producenta a dramaturga vzdalo hold viacero kolegov z prostredia filmu, medzi nimi aj jeho kolega zo spoločnosti Továreň 5/7/11 (produkovala Panelák, pozn.) Andy Kraus, herečky Dagmar Duditšová, Silvia Petöová, Bibiana Ondrejková, Mária Havranová i tanečník Jaro Bekr.

Začiatkom augusta zomrel herecký predstaviteľ postavy pána Emila Blichára Juraj Slezáček, seriál Panelák teraz prišiel o ďalšiu výraznú postavu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM