Rastislav Búgel Hokej

Strelec nitrianskeho hetriku Judd Blackwater: Nemôžeme vyskakovať, treba do toho dať všetko!

Nitrianskym hokejistom sa podarilo zvládnuť 5. Zápas finálovej série, keď na domácom ľade zdolali Banskú Bystricu 6:4. Strojcom úspechu bol trojgólový Judd Blackwater.

Ilustračný obrázok k článku Strelec nitrianskeho hetriku Judd Blackwater: Nemôžeme vyskakovať, treba do toho dať všetko!
Foto: Rastislav Búgel

Druhá, tridsiata druhá a päťdesiata druhá minúta patrila v piatom finálovom meraní síl Nitry s Banskou Bystricou domácemu kanonierovi Blackwaterovi. V dôležitom zápase totiž zaznamenal hetrik, ktorý Nitru výrazne posunul k víťaznému koncu.

„Som veľmi rád za hetrik, je to môj prvý vo finále. Teraz však musíme myslieť už na šiesty zápas u nich, ktorý chceme vyhrať. Nemôžeme teraz príliš vyskakovať, chýba nám totiž ešte jedno víťazstvo. Treba dať do toho všetko,“ myslí už smerom k piatkovému zápasu útočník Nitry.

Výborný zápas odohral aj dvojgólový obranca domácich Branislav Mezei. „Je mojou úlohou strieľať góly, len som ich veľa zatiaľ nedal. Som rád, že to tam padlo a hlavne som rád, že sme vyhrali. Aj keď sa to vyvíjalo všelijako, malo to šťastný koniec pre nás.“

Môže vás zaujímať:

Nitra doma nezaváhala: Pod Zoborom porazila Bystricu a je len víťazstvo od zisku titulu

HK Nitra so žiadosťou neuspel: Finále povedú slovenskí rozhodcovia

HK Nitra získal peniaze na prenájom rolby: Na poslednú chvíľu!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes 24/ tasr

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM