han Šport Ostatné športy

Strelkyňa Danka Barteková prezradila tajomstvo: Kvôli tomuto v noci nespí!

Úspešná slovenská strelkyňa Danka Barteková sa najnovšie otvorene priznala, čo jej nedá v noci spávať a kvôli čomu ráno vstáva.

Ilustračný obrázok k článku Strelkyňa Danka Barteková prezradila tajomstvo: Kvôli tomuto v noci nespí!
Zdroj: TASR

Niekedy sa stane, že aj športovec dostane chuť na to, aby verejne vyjadril svoje myšlienky, či pocity. Zaujímavým spôsobom to urobila aj bronzová medailistka z letných olympijských hrách v Londýne 2012.

Darí sa jej

Danka na spomínanej olympiáde zažiarila v disciplíne skeet a celkovo patrí medzi najlepšie strelkyne sveta. Okrem toho je stálicou aj v štruktúrach Medzinárodného olympijského výboru.

Vyznanie na „sieti“

Rodáčka z Trenčína je stále aj v tréningovom nasadení a tak aj mierila svoj posledný status na sociálnych sieťach. „A y máte aké ciele? Toto je ten “terč”. Kvôli tomuto ráno vstávam a niekedy aj nespím. A keď to vezmem vážne, baví ma na sebe pracovať, vymýšľať spôsoby,ako triafať lepšie, koncentrovať sa viac, veriť si presvedčivejšie a čeliť každej situácii s väčším kľudom. Dôvodov, prečo spraviť chybu,je milión. No na triafanie mi stačia tri: treba chcieť, nebáť sa a urobiť pre to všetko možné aj nemožné. Každý deň.“ napísala Danka.

View this post on Instagram

..a vy máte aké ciele? Toto je ten “terč”. Kvôli tomuto ráno vstávam a niekedy aj nespím😂. A keď to vezmem vážne, baví ma na sebe pracovať, vymýšľať spôsoby,ako triafať lepšie, koncentrovať sa viac, veriť si presvedčivejšie a čeliť každej situácii s väčším kľudom. Dôvodov, prečo spraviť chybu,je milión. No na triafanie mi stačia tri: treba chcieť, nebáť sa a urobiť pre to všetko možné aj nemožné. Každý deň😉/// ..and what are your targets? This is it. The target. The reason I’m waking up every morning and sometimes the reason of my sleepless nights. 😂 I love working on myself, my confidence, my mental strenght. There are so many reasons to miss this target! But to hit it you need just three: to really want it, to have no fear and to do everything possible (and impossible) to do it. Everyday 😉 @perazziofficial #sellier_bellot @castellani_official @shothunt @geminichokes @motor_car.sk @mercedesbenz.bratislava #brokerconsulting @scpolicie @slovenskyolympijskytim #smejedentim

A post shared by Danka Barteková (@dankabartekova) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM