Webnoviny - Svet

Súd so zápasníkom obžalovaným z vraždy prostitútky odročili

WEBNOVINY.SK

Foto: KOŠICE 27. mája (WEBNOVINY) – Okresný súd Košice I musel znova odročiť pojednávanie s Jaroslavom S. (22 r.), bývalým zápasníkom klubu Lokomotíva Košice, obžalovaným z vraždy prostitútky.

Dôvodom bola neprítomnosť obhajcu športovca. Keďže sa advokát neospravedlnil, súd mu uložil poriadkovú pokutu 400 eur. Následne proces odročil na august. Dokazovanie v prípade je na konci, na rade sú už len záverečné reči a vyhlásenie rozsudku.

Podľa obžaloby zápasník uškrtil osemnásťročné dievča v novembri 2008 vo svojom aute v záhradkárskej osade nad košickým sídliskom. Prokuratúra tvrdí, že nahé telo potom čiastočne zahrabal na okraji lesa. Jaroslav S. pred súdom poprel, že dievčinu zavraždil.

Priznal, že sa s ňou skontaktoval cez internet a dohodli sa, že mu za peniaze poskytne sexuálne služby. Tvrdil, že dievčina počas pohlavného styku upadla do bezvedomia, on spanikáril a vyhodil ju z auta. Jaroslav S. získal v rokoch 2007 a 2008 titul seniorského majstra Slovenska v zápasení v hmotnostnej kategórii do 55 kilogramov.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM